2777
2789
عنوان

فکر کنم کرونا گرفتم☹️

197 بازدید | 28 پست

بچه ها کی اینجا کرونا گرفته ؟ علایمتون چی بود؟

من سرگیجه و تهوع داشتم خیلی خفیف بود اما امروز بیشتر شد الانم دارم تب میکنم

من بمیرم بچه ام چی میشه😫😫😫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم نترس....فردا اولین فرصت برو دکتر ...من یه هفته است تهوع و سرگیجه دارم رفتم دکتر گفت حسایبت فصلیه .....ان شاالله ۱۲۰ سال سایه ات بالا سر  بچت باشه ...فعلا تو خونه ماسک بزن ...

و خدایی که به شدت کافیست.....🌷❤

ایل و تبار همسرم و خودمون الان درگیریم 

فقط بهت بگم برو تست بده اگر مثبت شد صبر کن ۳-۴ روز دیگه برو سیتی ریه اگر اوکی بود اصلا نترس 

من بدن درد وحشتناک و تب و لرز شدید و ضعف و بیحالی و سردرد و ابریزش بینی و گرفتگی گلو دارم 

همسرم بیحالی و علایم گوارشی و بدن درد 

پسرم صرفا سرفه و ابریزش بینی 

belfijoon هستم                                                                 
گلم نترس....فردا اولین فرصت برو دکتر ...من یه هفته است تهوع و سرگیجه دارم رفتم دکتر گفت حسایبت فصلیه ...

مرسی عزیزدلم

تو ساختمون ما که خانوادگیه همه مریض شدن میگن سرماخوردگیه ولی فکر کنم کروناس

ایل و تبار همسرم و خودمون الان درگیریم  فقط بهت بگم برو تست بده اگر مثبت شد صبر کن ۳-۴ رو ...

تست از اینا که آزمایش خونه یا با کیت؟

همه علایمشون باهم فرق داره تو ساختمون ماهم اینجوری بود

مرسی عزیزدلم تو ساختمون ما که خانوادگیه همه مریض شدن میگن سرماخوردگیه ولی فکر کنم کروناس

حتما اولین فدصت برو دکتر ‌‌‌.....دوران طلایی کونا هفته اوله که با دارو مهار میشه ‌‌‌‌‌....ان شاالله هنیشه تندرست باشید 🌷⚘❤

و خدایی که به شدت کافیست.....🌷❤