2777
2789
عنوان

شما باشین ازدواج میکنین با هم چین ادمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 83 پست
از اول عصبی بود کلا اما بعد فوت خواهر و خواهرزاده اش بدتر هم شد دوتاشون تو یه روز فوت شدن

خب اتفاق دردناكي براشون افتاده 

تو ديگه ازدواج كردي با فرض اينكه همه ب مرگ طبيعي فوت شدن بايد برا زندگيت تصميم بگيري و راه حل پيدا كني ١٣ سال گذشته 

احتمالا بچه هم ك داري يعني اگر انتقال ژني هم ميخاسته انجام بشه شده 

هر چند ك از پدر اين چيزا كمتر بهش ميرسه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

عزیزم کاملا حق داری، میشه بگی تا الان چه کارهایی کردی که جواب نداده؟ اینجا خیلی فرد باتجربه هستن که ...

راستش الان که دارم فکر میکنم میبینم بیشتر تحمل کردم تا اینکه بخوام درستش کنم اما خب سعی هم کردم مثلا براش تولد گرفتم یا

با مهمونی حالش خوب میشه خواعرش اینا رو دعوت میکنم که دورش باشن و حال و هواش عوض شه نمیدونم چی کار کنم دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اتفاق دردناكي براشون افتاده  تو ديگه ازدواج كردي با فرض اينكه همه ب مرگ طبيعي فوت شدن بايد ...

اره یه دختر هفت ساله دارم 

از وقتی فهمیدم خودکشی به ژن ربط داره روزی هزار بار خودمو لعن میکنم چرا بچه دار شدم 

الان که گفتی از پدر کمتر به بجه میرسه یکم اروم شدم میرم سرچ میکنم

شوهر منم عصبیه و خودم زخم خورده ام شاید قبل ازدواج میگفتم عصبی بودن خیلی مشکل حادی نیست ولی الان قطع ...

خیلی بده ادم عصبی باشه

به خدا یه اتفاق کوچیک هم که میفته من تن و بدنم میلرزه که این الان دعوا راه میندازه مخصوصا که کلا منفی نگر هم هست

راستش الان که دارم فکر میکنم میبینم بیشتر تحمل کردم تا اینکه بخوام درستش کنم اما خب سعی هم کردم مثلا ...

فکر میکنم برای عصبی بودنش بتونین از طب سنتی کمک بگیرین، من خودمم زود عصبانی میشم فکر میکنم آدم هایی که طبعشون صفراوی باشن اینطورن 

و بعدش کمک گرفتن از روانشناس خوب (اگه از لحاظ هزینه براتون مشکلی نیست) 

یا اینکه میتونین کتاب هایی که در این باره بهتون کمک میکنه را بخونین وکم کم اونارو اجرا کنین 

فقط اینو بگم که همونطور که خودتون میدونین همسرتون زندگی سختی داشتن و به نظرم خیلی سخته که آدم تو همچین شرایطی ریلکس باشه 

البته که حق ندارن با شما بد رفتاری کنن اما من فکر میکنم دست خودشون نیست 

همسرتون رابطه شون با خدا چطوره؟ 

معمولا آدم های مذهبی صبر و تحمل بالاتری دارن 

فکر میکنم برای عصبی بودنش بتونین از طب سنتی کمک بگیرین، من خودمم زود عصبانی میشم فکر میکنم آدم هایی ...

متسفانه فقط خدا رو قبول داره و لا غیر 

تازه تو این یه سال که خواعر و خواعرزاده اش هم فوت شدن کلا به همه چی بد و بیراه میگه😢

قبلا درراین حد نبود

اره یه دختر هفت ساله دارم  از وقتی فهمیدم خودکشی به ژن ربط داره روزی هزار بار خودمو لعن میکنم ...

اره بيماري هاي رواني بيشتر از مادر ارث ميرسه

بعدم تاحد زيادي ب سبك زندگي و محيط ربط داره

يعني بهداشت روان

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره