2789
عنوان

کاش مردن نبود‌..آدما ب خوبی و خوشی کنار هم بودن و زندگی میکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 60 پست
حتما میبینی🥺🥺 عزیزم خدا بهت صبر بده  تو یه برنامه یکی که تجربه مرگ داشت میگفت حتی اجدادی که ...

زندگی پس از زندگی برنامه ی جالبی بود 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ترحم دوس داری....خاله پدر من ۹۰ سالگی فوت کرد ولی بخاطر اخلاق خوبش و لبخند همیشگیش همیشه به خوبی ازش ...

ترحم ؟ نه دوست ندارم محتاج کمک کسی باشم تا وقتی خودم جون دارم زندگی کنم

خدارحمتشون کنه  

من برعکس لحظه شماری میکنم که پیر بشم و بمیرم

اون دنیا زیباتره این دنیا همش غم و غصه و مریضی و بی پولی و دغدغه و فکرو...اه 

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔

آره چقدرم که آدما به خوبی و خوشی کنار هم زندگی میکنن 😐😐😐😐 آدما از زمان هایبل و قابیل تا وقتی که موجود باشن با هم سر جنگ دارن اونم بخاطر ذات حریص و غرور و.... خیلی چیزاس که تغییرناپذیره

میگن اون دنیا هیچ کس هیچکس و نمیشناسه حتی والدین فرزنداشونو

نه عزیزم اینی که میگی مربوط به روز قیامت هست... توی آخرت اتفاقا همه با خانواده های خودشونن انشاالله که همه گی اهل بهشت باشیم طبق روایت در بهشت خانواده دور هم میشینن از خاطرات دنیا با هم صحبت میکنن خیلی جالبه

ان‌شاالله همگی عاقبت به خیر باشیم

منم خیلی به این چیزا فک میکنم همش میگم کاش تا پیر نشم نمیرم😞خب منم ارزو دارم  اما بعدش که به ...

روز قیامت کسی رو نمیشناسیم از ترس.

ولی اون دنیا با کسانی که این دنیا دوستشون داشتیم هستیم.

مگر مثلا زبونم لال جهنمی باشند، اونوقت اصلا همچین کسی رو یادمون نمیاد

خیلی زن و شوهرها اون دنیا هم همسرند

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

مردن هست آدما ب خوبی و خوشی کنار هم زندگی نمیکنن وای ب روزی ک مردن نبود 😂😂تک تک سلولای همو هم میخوردن

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
میگن اون دنیا هیچ کس هیچکس و نمیشناسه حتی والدین فرزنداشونو

چرا عزیزم میشناسن،اینطوری که میگی نیس،اون برا روز قیامته که هرکس ب فکر اعمال خودشه،مثلا یعنی هیچکی حاظر نیس اعمال خوبشو ب کسی دیگه بده انقدر که همه حساب کتابا دقیقه