2777
2789
عنوان

عمل فمتو لیزیک کی انجام دادع

341 بازدید | 23 پست

بچه ها یکشنبه عمل دارم استرس دارم 

عمل سختیه ؟

خود عمل چجوریه سخت نیست میگن یه دستگاهی پلک نگه میداره؟ 

چقدر طول کشید دیدتون کامل بشه

من فمتو انجام ندادمprk بوده عملم ولی هیچ فرقی نداره نترس قبلش بهت آرامبخش میدن بعدش برات قطره بی حسی میریزن بعد میری زیر دستگاه پلکتو نگه میداره بعد درعرض ۱۰دقیقه تمومه

فمتو خیلی سریعتر از بقیه روشها دید برمیگرده

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش میترسم از ترسم نتونم همکاری کنم و ی به اون نوری که میگن زل بزنم

ببین اولا قطره میریزی و بیحس کامل هستی دوم اینکه با اسپکولوم چشمت باز نگه داشته میشه ریلکس باش و به این فکرکن هرچی بیشتر همکاری کنی نتیجه دیدت فوق العاده میشه

باکی و کجا عمل داری اگه دوست داشتی بگو

مرسی عزیزم بیمارستان نور دکتر فهیم  شما کجا عمل کردید

منم بیمارستان نور عمل کردم اسفندیار و دکتر هاشمی عزیز منو عمل کردن

انشالله عمل خوبی داشته باشید نور بینظیره

سلام هانیه جان لیزیک کردی؟ منم19 اسفند لیزیک کردم ولی نمیدونستم فمتو هست یاprkچ فرقی میکنه؟ 

تو الان دیدت خوبه؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

راستی درخواستمو قبول کن یجا گفتی شوهرت کارمنده بانک ازت سوال دارم

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
راستی درخواستمو قبول کن یجا گفتی شوهرت کارمنده بانک ازت سوال دارم

اره عزیزم عمل کردم 

فرقش تو دوره نقاهتش هست که کمتره 

مثلا فردای عمل عینک در اوردیم و دکتر گفت میتونید برید سرکار و رانندگی کنید 

دیدم فردای عمل خوب شد خداروشکر

اره عزیزم عمل کردم  فرقش تو دوره نقاهتش هست که کمتره  مثلا فردای عمل عینک در اوردیم و دک ...

هزینه عمل چقدر شد؟ تهرانی

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱