عزیزم شاید همسر شما شعور داشته. شوهر من سر سوزنی شعور نداشت و نداره. وقتی ازدواج کردیم هیچی نداشت . از سرویس طلا و عروسی انچنانی و عیدی و .... خبری نبود دست بزن داشت و بی نهایت هنوزم بد دهنه . جوری ک من ک ساکت بودم ۵ ساله از دستش ب شدت ناراحتی اعصاب گرفتم . گفتم با محبت درست میشه
۵ صبح پامیشدم براش لقمه میگرفتم . غذا نمیخوردم تا بیاد .تو جمع بالا میگرفتمش . وقتی خسته بود میذاشتم بخوابه . هنوزم ک هنوزه اجازه نمیدم ب خانواده اش توهین کنه . ب خانواده اش احترام رو احترام . حتی من برای انترا عیدی میبردم ...بهش اعتماد کردم . طلای دستمو فروختم فرستادمش مدرسه دیپلم بگیره . پا ب پاش جنگیدم و کار کردم . ۵ سال ارزوی مسافرت و دو سال الی ۳ سال ارزو لباس نو داشتم . خانواده کثافتش ک پدرمو دراوردن و پشتم صدتا صفحه گذاشتن هیچ . شوهرم بهم خیانت کرد اونم با ی زن ک ۲۰ سال از خودش بزرگتر بود . گوشی مخفی و پیام ها و تماس هاش پیدا کردم
اخرم ب این حرف مواجه شدم ک مگ مجبور بودی طلا تو بفروشی . سرجات نشسته بودی دیگ .
مادرش هر جا نشست گفت پسرم نمیخواد درس بخونه عروسم رو اعصاب پسرم میره میگ درس بخون .
سکه منو فروخت بدون اطلاع من چیزی نگفتم
دوستش اورد خونه من و بعد رفتنش الله و اعلم دستبند ۱۰ میلیونی من غیب شد .
شب و نصف شب منو ول کرد تو خیابون .
سر خاک پدرش کوبوند تو گوشم
اختیار زندگیم دست خودم نبود . مادرش میومد یا تو کمدم بود یا جاریم و خواهرشوهرم شوهرم پر میکردن . ی شال نمیتونستم بخرم از ترس اونا میگفتن خق نداری برای زنت چیزی بخری ما خودمون میخریم
گاهی اوقات طرف تو سرش نمیره هیچی تا دعوا نگیری یا باسندو مدرک حرف بزنی . ولی الان یاد گرفتم سکوت مطلق میکنم خودش ب غلط کردن بیفته .
مرد عین مرد شما کمه
شوهر من پول خودش قایم میکنه . پول من ک تموم شد بعد اگ نیاز باشه پول خودش رو میکنه هزار بارم با زبون خوش و .. گفتم بدم میاد . گوش نمیده . منم جدیدا عین خودش رفتار میکنم باهاش ... نمیتونه بپذیره . اینو گفتم ک بدونی همه ادما عین هم نیستن من الان چطور مادر شوهری ک ب عروس خودش میگ بچه ات از پسرم نی رو درست کنم ؟ شوهری ک خیانت هم نوع خودش رو برای خوشبختی یک زن دیگ تایید میکنه و با زبون خوشم گفتم کار درست تی اما باز تاییدش میکنه ...