2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم وسط دعوا میگفت تو اگه زن خوبی بودی....

| مشاهده متن کامل بحث + 97494 بازدید | 882 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا برام سواله چرا باید بین زن و مرد حرف از پول من و تو باشه زشته به خدا یکم به خودتون بیاید پول ارزش نداره که دعواها و ترکشاش اینجوری فکرتونو در گیر کنه

هییییییس دلکم سکوت کن 

سلام عزیزم امیدوارم پاسخم بخونی ...اگه می خوای زندگیت ادامه بدی ایمنجوری نمیشه ادامه داد ویس های دکتر حبشی رو گوش کن تا ویس های همسفر تا بخشت تو وگل هست گوش‌کن تا نحوه تعامل با مردها رو یاد بگیری اگه شوهرت میگه پولت بده به من به خاطر حفظ اقتدارشه ...حتما این صوت ه دکتر حبشی رو گوش کن و استفاده کن تا نتیجه بگیری اونوقت می فهمی چکار کنی وگرنه اگه زندگیت می خوای زهر بشه خدای نکرده همین طوری رفتار کن همه بهت میگن بزن شوهرت له کن ولی تو که نمی خوای زندگیت زهر بشع رفتار درست یاد بگیر تا شوهرت نوکرت بشع تکیه گاهت نه اینکه بزنتت...اگه اخلاقش هم بده باهاش بساز و طوری رفتار کن که پشیمون بشه چرا زن گرانبهایی مثل تو رو اذیت کرده 

زندگی مشترکی که قراره یکی توش عذر میخوام خر بشه،حالا اسمشو سیاست یا هر چی بذارن به لعنت خدا نمی ارزه ...

عزیزم شما خیلی درست و صحیح میگین...ولی من احساس میکنم تفهیم یه همچین مسیله ای به مردها زیاد اسون نیست...این چیزایی که شما میگین یه زن و شوهر باسواد و کاملا منطقی و همینطور اشنا به مسائل همسرداری میطلبه...متاسفانه تو بیشتر خانواده ها که درگیری مالی هست کلا هیچکدوم یا فقط یه نفرشون هیچ درکی از هیچی ندارن...اصلا حقوق زن ومرد نمیدونن چیه...کلا نمیتونن دو کلمه باهم حرف بزنن چه برسه بیان این مسئله رو بازش کنن و راجبش بحث کنن..نتیجه چنین بحثایی ختم میشه به فحش و کتک کاری ...بخاطر همینه که میگم باید طرف رو واقعا خرش کرد به هر روشی...

سلام دوست عزیز.

به نظر من یبار تو یه وقت مناسب جدی در مورد مشکلاتتون با هم صحبت کنین، شاید بشه با توافق دو طرفه این مشکلات رو حل کرد. 

اگرم خودتون نمیتونین به نتیجه برسین، از یه مشاور خوب و کاربلد کمک بگیرین.

به خصوص اگر فقط مشکلتون سر همین قضیه کار شما و حقوق شما هستش، حتما راه حل داره که باید بهش برسین نه با جنگ و دعوا. 

دوستانی هم که میگن خب پولتو بده به شوهرت، پول تو و شوهرت نداره و...، آیا مرد هم تو انجام کارهای خونه، بچه داری و... به همسرش کمک میکنه؟

یا اینکه مثلا وقتی از اون پولها چیزی میخره، هسرش رو هم شریک میکنه و براش سهمی قرار میده؟ 

یا اینکه زن هم بیرون کار کنه و حقوقش رو هم به مرد بده، هم تو خونه کارها رو انجام بده، هم بچه داری کنه و ...؟

اینطوری به نظرتون ظلم در حق زن نیست؟؟؟ 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5907827/تجربه-رویایی-2?page=2 این تاپیک خانمی هست که فکر ...

دست شما درد نکنه عالی بود

واقعا آدم تا خودش رو دوس نداشته باشه و داشتن قدرت رو تمرین نکنه تو سری خور همه میشه

یاد بگیریم خودمون رو دوست داشته باشیم

من باهاش موافقم. خیلی از خانوم‌ها رو دیدم سر برج تمام حقوقشون رو کامل به شوهرشون می‌دن.

عجب! 

البته اولا که نمیتونیم بگیم خیلی از خانوم ها، چون جامعه آماری ما کوچیکه.

دوم اینکه امیدوارم بقیه موارد رو هم دیده باشین، مثلا اینکه تو کارهای خونه داری و بچه داری و... هم شراکت دارن یا نه؟؟؟ 

یا اینکه وقتی چیزی می‌خرن، برای خانم هم سهمی هست یا نه؟؟؟ 

مثلا من چند مورد دیدم که هزینه ها بین زن و مرد مشترکه ولی از طرفی هم مثلا سه دانگ خونه به نام آقا هستش، سه دانگ به نام خانم و موارد دیگه. 

اگر قرار باشه خانم با وجود اینکه جسم لطیف تری داره، هم خونه داری و بچه داری و... رو خودش انجام بده، هم بیرون خونه کار کنه، هم حقوقش رو تماما تقدیم همسرش کنه، فکر نمی‌کنید به اون زن داره ظلم بزرگی میشه؟؟؟ 

یه زن چرا باید چنین ظلمی رو بپذیره؟؟؟ 

و یه مطلب دیگه اینکه من اگر با خودم بگم اگر خواهر یا مادر یا دختر خودمم بود، حاضر بودم مورد ظلم واقع بشن یا نه؟ و برای بقیه هم همین رو بخوام، اونوقت خیلی مشکلات خود به خود حل میشن...