2777
2789

وقتی روز عقد محضری می رید محضر و بعد از اون به دعوت خانواده عروس میرید برای شام؛

توی این مراسم خانواده عروس و داماد بهشون طلا کادو می دهند و خانواده ها کادو رد و بدل می کنند؟؟

نه ما تو عروسی کادو میدیم‌ سنگین ولی عقد پول میدیم

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مشهدی هستید؟ توی محضر یعنی شما پول میدید؟

اره پول زیاد نه کم ولی عروسی سکه یا طلا 

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت

من مشهدیه اصیلم ولی تا حالا ندیدم و نشنیدم بعد محضر برن خونه عروس اتفاقا خانواده داماد عروس رو به اتفاق خانواده و چند تا از بزرگتراش دعوت میگیرن      کلا عروس بار اول بدون خانوادش ویا بدون دعوت خونه داماد نمیره

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
اخه ما توی مراسم محضر تا الان هرجا رفتیم کادو ندادیم بعد یعنی مهمون ها مثل خاله و عمو...هم توی محضر ...

اره ما که میدیم ولی خب خیلیا نمیدن عزیزم خودم تو شب عقدم تو محضر فقط زیر لفظی از پدرشوهرم و همسرم کادو گرفتم 

اره ما که میدیم ولی خب خیلیا نمیدن عزیزم خودم تو شب عقدم تو محضر فقط زیر لفظی از پدرشوهرم و همسرم کا ...

اره

امروز من شنیدم تعجب کردم

بعد شما خانواده داماد رو مهمون کرده بودید؟

رستوران یا خونه بعد از عقد

من مشهدیه اصیلم ولی تا حالا ندیدم و نشنیدم بعد محضر برن خونه عروس اتفاقا خانواده داماد عروس رو به ات ...

پس چقدر توی مشهد هم فرق می کنه رسم ها

البته فکر کنم چند سالی هست مد شده بعد از مراسم عقد پدر عروس مهمون می کنه همون جمع رو

رستوران معمولا