نه ما تو عروسی کادو میدیم سنگین ولی عقد پول میدیم
با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
من مشهدیه اصیلم ولی تا حالا ندیدم و نشنیدم بعد محضر برن خونه عروس اتفاقا خانواده داماد عروس رو به اتفاق خانواده و چند تا از بزرگتراش دعوت میگیرن کلا عروس بار اول بدون خانوادش ویا بدون دعوت خونه داماد نمیره
روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما
اخه ما توی مراسم محضر تا الان هرجا رفتیم کادو ندادیم بعد یعنی مهمون ها مثل خاله و عمو...هم توی محضر ...
اره ما که میدیم ولی خب خیلیا نمیدن عزیزم خودم تو شب عقدم تو محضر فقط زیر لفظی از پدرشوهرم و همسرم کادو گرفتم