2777
2789
عنوان

سقط هفته ۵ ناخواسته

142 بازدید | 17 پست

سلام چهارشنبه افتادم سرخونریزی دوتا لخته بزرگ ازم افتاد.بعدترم یه تیکه صورتی کوچیک.بعدم خونریزی کلا تمام شد.باز دوباره افتادم لکه بینی.فردا میخام دکتر وسونو.کسی اینجوری بوده 

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

فعلا استراحت کن شاید سقط نشده باشه🥺

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
فعلا استراحت کن شاید سقط نشده باشه🥺

امیدوارش نکن لخته دفع بشه سقط شده 

اسی حتما سونو برو شاید بقایا مونده

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارش نکن لخته دفع بشه سقط شده  اسی حتما سونو برو شاید بقایا مونده

🥺امید نیست ، احتیاطه

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

آخه سونوگرافی خانم پیدا نکردم که برای همون روز وقت بده.درمانگاهم رفتم آقا بود

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
منم اولش دفع لخته داشتم. ولی سالم موند. انشالله سالم مونده باشه. حتما سریع برو سونو

اره فردا میرم حتما

خو اقا باشه مگه چی میشه، چرا نرفتی همونجارو😖😖😖😖

خجالت میکشم 

الانم مثل پریودیم شده زیر دلم درد میکنه

آخه سونوگرافی خانم پیدا نکردم که برای همون روز وقت بده.درمانگاهم رفتم آقا بود

میرفتی دیگه آقا کاری نداره که اصلا نگاه نمیکنن

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

میرفتی دیگه آقا کاری نداره که اصلا نگاه نمیکنن

روم نشد ولی فردا صبح حتمی میرم