2777
2789

ازمون قلم چیه امروز رو چ کردید؟؟؟

کلا چقد درس خوندید تا الان؟

آماده ی کنکور هستید؟

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
تقریبا

خداروشکر

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا چیکار داریییی؟این چند ماه آخر خیلی مهمه برو درس بخون نگرد تو سایت

😐😐عزیزم من پارسال کنکور دادم قبولم شدم بچه های کنکوریه اینجارو میشناسم گفتم حالشونو بپرسم

آرزوی موفقیت دارم براتون.. شما حق دارید نا امید بشید اما حق ندارید تسلیم بشید 🙌

چ جمله قشنگی

😐😐عزیزم من پارسال کنکور دادم قبولم شدم بچه های کنکوریه اینجارو میشناسم گفتم حالشونو بپرسم

آهاا چقدرم عالی🙏

فکر کردم کنکوری هستی آخه منم ماه آخر زده بود سرم نی نی سایت میومدم(هرچند کم اما) گفتم اشتباه منو نکنی😂

منم ۹۸ قبول شدم 😂

عزیزم یه سوال: امسال رتبت ۵۰۰ کشوری شد اره؟

پایت واقعا صفر بود یا یه چیزایی بلد بودی...؟

آخه خیلی عجیب بود برام...

من یازدهم و دهم رو کامل نتونستم بخونم امسال هم درصدام توی قلم چی کمه