2777
2789
عنوان

چقدر نمک نشناسی بده😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 18 پست
دارم روی خودم کار میکنم میدونمم بااین کار درنظره همه میشم آدم بده ولی تصمیم دارم همین کارو بکنم

همين الان تو خانواده براي حرفي كه نزدم بهم انگ چسبوندن كاري براشون نكنين كه بعد بسوزين از اينكه اين بود جواب من ؟ هر چي ميخوان بگن اين جور أفراد حتي اگه فاميل درجه ١ باشن ادماي سمي اي هستن من خودم ترم اخر روانشناسي هستم شما پيش بالاترين مشاور برين ميگه تقصير اونا نيست تقصير خودتونه وقتي اذيت ميشين فاصله بگيرين 

دلسرد شدی نکن!اما اگ کردی یعنی ذاتت همینه و نمیشه تغییرش داد،ب هرحال دنیا ادم مهربونم میخواد دیگ😘😘 ...

بله من ذاتا مهربونم بخدا دشمنمم نمیتونم به حال وروزه بد ببینم ....ولی کاش تغییر میکردم چیکار کنم

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همين الان تو خانواده براي حرفي كه نزدم بهم انگ چسبوندن كاري براشون نكنين كه بعد بسوزين از اينكه اين ...

بله دوستامم میگن ...میگن تقصیره خودته...شوهرم‌میگهدخودت مقصری تنها چیزی هم هست که من نمیتونم کمکت کنم خودت باید عوض بشی منم سعی میکنما ولی تهه دلم غصشونا میخورم 

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

بله دوستامم میگن ...میگن تقصیره خودته...شوهرم‌میگهدخودت مقصری تنها چیزی هم هست که من نمیتونم کمکت کن ...

كسي ته ته دلشم نگران ناراحت شدن ما نيست همه به منافع خودشون فكر ميكنن پس اصلا دلتون نسوزه و از زندگيتون لذت ببرين