2777
2789

بچه ها ما سه شنبه پسر ۴ ماه و یه هفته ایم رو بردیم ختنه کردیم اگرچه بچممم اونجاا بی نهایت بیقرار بود و گریه کرد که دلم واسش کباب شد اوردیمش خونه هم خوب نبود واسش استامینوفن و شیاف گذاشتیم تا فردا حالش بهتر شد و شروع کرد به شیطونی تا اینکه پنجشنبه طهر همه چی خوب بود و منم تو فکر این بودم که همینکه ۴۸ ساعتش تموم شد ببرمش حموم که یهوو پوشکش رو وا کردم دیدم خونریزی کرده دیگه سکته کردم سریعا با شوهدم بردیمش مطب و اونجا بدون بی حسییییی بیچاره بچم رو شکنجه کردن صحنه هایی دیدم که تا عمر دارم یادم نمیره و فقط عذاب وجدانش میمونه واسم

بعد دوباره دکترِ یه نخ جدید بست و با گاز دورش رو بست اوردیم خونه و بماند که من انقدر گریه کرده بودم داشتم میمردم دیگه قرار بود فردا صبحش که میشه امروز صبح گاز دورش رو ورداریم،

ورداشتیم و از یه ساعت بعد دوباره خونریزی کرد مجدد به دکتر زنگ زدیم بردیم مطب دکتر عشقی هم اومده بود که اونم ویزیت کرد و گفت چیزی نیست و اگه در همین حد هست اصلا چیزی نیست و بهم‌گفت حتی فردا حمومش هم کن ولی من خیلی خیلی نگرانم و دلم شور میرنه کسی تجربه ای داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی بچه ها اینجوری اند خون ادمو میکنن تو شیشه 

پسر اولم ۲۰ روز تمام طول کشید تا خوب شد 

اما دومی روز چهارم کامل خوب شده بود

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد
وای بمیرم. جونم 😭😭😭دلم اتیش گرفت. من دوتا پسرامو قبل چهل روز ختنه کردیم‌ خونریزی نداشتن. اگه &nbs ...

بخدا تو این چند روز به اندازه ی یه وعدم عدا نخوردم نمیدونی چه عذابی میکشم