2777
2789

کیا همیشه ناراحتن نمیتونن ریلکس باشن حرف بقیه براشون مهمه و خیلی نگران اینده ای هستن ک هنوز نیومده راه حل مقابله با این حس چیه 

من اینجوری ودم .چندتا پادکست مختلف گوش دادم واقعا جوری شدم که حرف دیگران کمترین ارزش رو برام داره 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لطفا بگین برای چه شخصی بودن پادکست ها؟

من بیشتر  پادکست بی پلاس و مبل قرمز گوش میدم . 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
من اینجوری ودم .چندتا پادکست مختلف گوش دادم واقعا جوری شدم که حرف دیگران کمترین ارزش رو برام داره&nb ...

شما را به خدا این کلمات خارجی پادکست و اوکی ، اکتیو و 

.. را بکار‌نبرید

فارسی داره با این کلاس بازی های ما ار بین میره

... 

میشه معرفی کنی مام گوش بدیم؟

پادکست های بی پلاس 

مبل قرمز 

رادیو راه 

پادکست های دکتراسلامی{قدرت افکار }

دکتر انوشه 

من واقعا انقدر بزرگش میکنم تا چن روز تو فکرشم همش درگیر هستم با خودم شبا خوابم نمیبره

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
شما را به خدا این کلمات خارجی پادکست و اوکی ، اکتیو و  .. را بکار‌نبرید فارسی داره با این کلا ...

کلاس چی ؟ وقتی افتاده سر زبون مردم همه میگن پادکست فک نمیکنم منظور و هدف کلاس گذاشتن باشه . در ضمن من ترجیح میدم بجای کلمه  پادپخش از کلمه پادکست استفاده کنم . مطمن باش فارسی هم از بین نمیره