2777
2789
عنوان

سایز فولیکول روز ۱۲ سیکل

2931 بازدید | 10 پست

سلام

امروز سونوی داخلی انجام دادم ی فولیکول ۲۰ داشتم

فردا ساعت ۱۲ ظهر باید امپول بزنم

یک شب درمیون اقدام کنم

کسی تجربه ای داره بگه لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روز ده سنو شدم دو تا ۱۴ ، چهار روز بعد یعنی امروز دو تا هاش سی جی زدم انشاالله همه باردار بشیم&nb ...

ایشالا عزیزم

من یبار آی یو آی شدم

ماه پیش قرص خوردم

این ماه قرصم نخوردم اصن

ایشالا عزیزم من یبار آی یو آی شدم ماه پیش قرص خوردم این ماه قرصم نخوردم اصن

من چند وقته قرص میخورم امپول میزنم فایده نداره ،فولیکولام خوب رشد میکنه بع ۲۰هم میرسه اما اندومترم نازکه پنج هست دکترمم قرص نمیده میگه خوبه در حالی که میگن باید ۸به بالا باشه 

من ماه پیش لتروفم خوردم روز12رفتم سونو گفت اصن تخمک خوب نداری بهم لتروزول داد این ماه خوردم روز11رفتم گف یدونه فولیکول 16داری بد نیس قابل قبوله دوروز بعد 13فروردین امپول زدم ایشالا ک هممون نتیجه بگیریم خانما برا من دعا کنین تنبلی تخمدان متوسط رو به بالا دارم😔😓

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊