2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم واسم دعا کنید

209 بازدید | 19 پست

دعا کنید زودتر خوب بشم دیشب تا حالا ریه ام درگیر شده شوهرم کارگره نمیتونه نره سر کار بچمو مجبوری میبره اونم اونجا کلافه میشه طفلک درسای دخترمم مونده خیلی عذاب میکشم 

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالازودخوب شی بیای خبرسلامتیتوبدی.میدونی ازکجاگرفتی؟

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
خانواده ما همه گرفتن، الان خوب خوب، تو ام خوب میشی

اخه من ارتریت روماتیید دارم جزو گروه پر خطرم بعدم پسرم اتیسمه خیلی داره اذیت میشه جگرم براش میسوزه

ایشالازودخوب شی بیای خبرسلامتیتوبدی.میدونی ازکجاگرفتی؟

از برادر شوهرم قبل عید بخدا من هیچ کجا نمیرم بخاطر اتیسم پسرم چهارساله همش تو خونم کل خاندان همسرم گرفتن

اخه من ارتریت روماتیید دارم جزو گروه پر خطرم بعدم پسرم اتیسمه خیلی داره اذیت میشه جگرم براش میسوزه

خالم مشکل ریه داش، باروت میشه همه گفتن مردمیه اما خوب خوب شد، خدارو شکر 

تنهایی رو یاد بگیر قبل از اینکه یادت بدن😉