2777
2789

دوتاازهمسایه هامون قراربود بچه هاروببرن پارک...بمن گفت دوستم ...گفتم نه می‌دونی شوهرم حساسه واسه کرونا....نمیام....موقع رفتن به اون دوستم گفت فلانی شوهرذلیله نمیاد.....خودم شنیدم....بهم برخورد  

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

اگه بخای ب حرف مردم ناراحت بشی ک پیر میشی

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلادوست صمیمی هستیم..چندباربمن گفته شوهرذلیل

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
فقط از حسودی میبینم

چراگلم؟چنذباربمن گفته این حرفو

نه بدم نمیاد چون ب حرف شوهرم احترام میذارم

مسخرم میکنه

بیخیال.خیلی ها به همسر من میگن زن ذلیل ولی می‌خنده بهشون و میگه من مشکلی ندارم با زن ذلیلی🤪🤪🤪

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
کلمه ی ذلیل بار منفی داره خب . شوهر دوست بگن لااقل

حالت مسخره داره حرفاش

نه اصلا اهمیت نمیدم به حرفشون

تازه از شعور نداشتشونم یکم تعجب میکنم بعد میرم دنبال کار خودم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔