2777
2789
عنوان

خانوما باردار میشه بیاین لطفاً

142 بازدید | 22 پست

سلام دخترا

من هفته ۱۸ هستم و بینی و لبم کمی ورم داره، صبح که پا میشم دستم به شدت ورم داره ولی طی روز از بین میره، مخصوصا به هر طرف بخوابم بیشتره ورم، فشار خون ندارم ،ب نظرتون عادیه؟ زود نیست واسه ورم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از همون حدوا ورمم شروع شد چون فشارم خوب بود دکتر گفت عادیه و مشکلی نداره نمک و روغنو کم بخور اب زیاد بخور موقع خواب هم اب بخور تا حداقل یه بار بلند شی بری دسشویی ورم اول صبحتو کم میکنه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
منم از همون حدوا ورمم شروع شد چون فشارم خوب بود دکتر گفت عادیه و مشکلی نداره نمک و روغنو کم بخور اب ...

دکتر منم تلفنی گفت نمک نخور ، اتفاقا سیاسی که دستشویی میرم ورم ندارم ، دو شبه که نمیرم زیاد شده

به سلامتی ، پس عادیه ورم مختصر

آره فک کنم

منم چون بچه اولمه با کوچکترین اتفاقات استرس میگیرم

امروز مغزم درگیر نشتی کیسه آب بود همه ش میترسم

هفته قبل سونو دادم همه چیز خوب بود ۲۴ م هم آنومالی دارم

دعا کنید اونم خوب باشه

ان شاالله همه ی نی نی ها سالم برن بغل پدر و مادرشون

تیکر تولد گل دخترمه😍

عزیزم مواظب خودت باش 

موقع خواب آب بخور تا نصفه شب بری توالت این طوری ورم خیلی کم میشه

کم آبی خیلی بده از کم آبی ورم میوفتی 

قشنگ یه پارچ آب کنارت باشه هر یه ساعت یکی دو لیوان ازش بخور تا خوبه خوب شی