2777
2789
عنوان

یه سؤال...

128 بازدید | 26 پست

کلا یه قالی 12متری دارم، یخچالم کوچیکه، لباسشوییم سطلی هست، بعد میخوام یه یخچال جدید و دوتا قالی نه متری بخرم با لباسشویی. 

جای خونمم خوب نیست از جاده اصلی یکم دوره، بعد 60متره کوچیکه 

حالا موندم خونمو عوض کنم یا وسایل بخرم 

ممنون میشم کمکم کنید ❤️

اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐.  همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه رو عوض کنید اگه میتونید بهتره

با من عز منطق حرف نزنین من اسطورع زندگیم پاتریکه..🙄🍃.                                                                               پاتریک: باب میشه یخچالتو قرض بگیرم؟                                   باب اسفنجی: مگه یخچال خودت چشه؟                           پاتریک:هیچی فقط خالیه..🥺

یعنی بعدا وسایل بخرم؟ اشکال نداره وسایلام خوب نیستن؟؟؟ 

اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐.  همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن. 
خونه رو عوض کنید اگه میتونید بهتره

آره جای خونم خوب نیست 

وسایل ک مهم نیس 🧐من خودم با پیکنیک و پنکه شروع کردم🙃

مثل منی 

صددرصد خونتوعوض کن بعد کم کم وسایلاتو 

آره وسایل بعدا میخرم 

آره جای خونم خوب نیست 

الان خودتونو عوض کنین 

وسایلشو هم کم کم عوض میکنین

با من عز منطق حرف نزنین من اسطورع زندگیم پاتریکه..🙄🍃.                                                                               پاتریک: باب میشه یخچالتو قرض بگیرم؟                                   باب اسفنجی: مگه یخچال خودت چشه؟                           پاتریک:هیچی فقط خالیه..🥺