2777
2789
دندونم اخه چه ربطی به شانه داره😞

آهان شونته؟ فک کردم اونی ک زیر چونه اس اونو میگی. نمیدونم ولی ما ک تو زیست خوندیم این غده ها در اثر عفونت متورم میشه باز برو دکتر اگ زیاد اذیت میکنه

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم گردنم هم شونه

حتما برو دکتر خدایی نکرده خطرناک نباشه یوقت

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

میترسم خیلی😞😞😞😞😞😞

ن بابا از چی برو انشاالله که چیزی نیست

به امید خدا😞

اگر غده لنفاوی شونه هست احتمالا الژی نداری که ریه رو درگیر کنه ؟بعدم وقتی رفتی دکتر و سونو شدی خصوصا اگر زیر 2 سانته اصلا نگران نباش ولش کن بهش فکرنکن بهشون دستم نزن ممکنه چند سال طول بکشه به حالت اول دربیاد خیلی نگرانی هر 6 ماه یه تست esr خون و یه سونو از غدد بده نرمال بود اصلا جدیش نگیرچرا اینقدر ذهنت درگیرشه کلی تاپیک داری سرطان لنف یا خون کلی علایم داره اخرین علامتهاش تورم غدد لنفاویه

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید