2777
2789
عنوان

خانومای کدبانو به دادم برسین

125 بازدید | 11 پست

مهمون دارم تو فر مرغ گذاشتم اولین بارمه فر بالا روشن کنم یا پایین؟ چند درجه؟چه قد میکشه بپزه؟تو حوجه گردان گذاشتم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فر پایین رو روشن کن بزار بپزه آخرش قسمت بالا رو روشن کن بزار طلایی بشه روش کره بمال خشک نشه یک ساعت طول می‌کشه تا بپزه

چرا عاشق خدا👑نباشم؟وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی❤❤❤

اخه ادم غدایی که تا حالا نپخته.واسه جلو مهمان میپزه؟

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

فر پایین و روشن کن چهل چهل و پنج دقیقه پختش طول میکشه این وسطا ی چکش کن نیاز بود زود تر یا دیر تر بردار بالا و روشن کنی اول کاری میسوزه 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

کاش یه غذایی میپختی ک قبلا پخته بودی

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶

وقتی میچرخه فک کنم باید پایین روشن کنی  چون بالا خیلی نزدیک جوجه گردون میشه میسوزه

اخرش بالا برا طلایی شدن بهتر

بعدش فک کنم همزمان نمیشه بالا پایین روشن کرد برا مامانم ک نمیشه فر گاز منظورمه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

پایین رو روشن کن تا بپزه، آخرش برای اینکه رنگش خوب بشه بالا رو روشن کن

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم

پایین روشن کن، یه ظرف آب هم بزار زیرش که چربی های مرغ بریزه داخلش تا بو سوختن نگیره، مرتب هر نیم ساعت یه 30 دقیقه یبار رو مرغ رو کره بزن که خشک نشه، بعد از پخت گریل رو روشن کن تا طلایی بشه