2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه دستورشو بگید؟ 

چرا که نه...الان واست تایپ میکنم...یا لینک ویدیوشو میفرستم من اولین بار از رو اون درست کردم

🧿میخوام وحشی ، زیباوآزادباشم.. درست مثل دریا⭐🌊☃️

کوکوسبزی،کوکو سیب زمینی،خوراک لوبیا،ماکارونی،پاستا،الویه،عدسی،اشکنه،سیب زمینی و تخم مرغ،کشک بادمجان،املت،سوپ ورمیشل،سوپ جو،آش،پوره سیب زمینی،میرزاقاسمی ،خوراک مرغ،

خوشمزس واقعا؟

من دوست دارم اکثرا آخر هفته ها همبر میزارم 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

پاستا من میخوام بدرستم 

غذای بدون برنج 

سالاد الویه 

سالاد سزار 

سالاد ماکارانی 

پیراشکی گوشت 

کتلت 

کوکو

اسنک

عدسی 

خوراک لوبیا 

آبگوشت 

آش رشته 

سوپ سبزیجات یا جو یا شیر و.. 

گوجه بادمجون 

یتیمچه 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
این چه جوریه ، چه چیزایی داره

سینه  مرغ ابپز   نخود فرنگی   ذرت خیارشور  زیتون و سیب زمینی ابپزه   مکعبی خوردشده😍😍

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم