2777
2789
عنوان

آخه چرا.......؟؟؟؟؟

94 بازدید | 13 پست

چرا یه عده همشون سرشون تو زندگی بقیه است و پشت سر مردم حرف میزنند و به راحتی تهمت میزنند و توی کار هم دیگه سرک میکشن

مگه چی بهشون میرسه

خدا نمیخواد کاری کنه

چرا اونایی که زندگی بقیه رو بهم میزنن تقاص پس نمیدن یا اونایی که پشت سر دختر و یا پسر مردم حرف در میارن 

مگه قرار نبود اینا به سزای اعمالشون برسن 

اخه کی میرسن؟وقتی که دختر مردم رو بی آبرو کردن و زندگی چند نفر رو بهم ریختن؟؟؟؟؟؟

اینا پشت خواهم حرف میزنن ماها که بنده ایم

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

لعنت ب این آدما

ببین منو🤨                                    بخند😬                                    بخند عمو ببینه😉                                                                آخ قربون خنده هات، همیشه بخند خوب؟! بذار زندگی بفهمه زورت بهش میرسه                                                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداهم

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

اخه خدا کی میخواد  جواب کارشون رو بده وقتی چند نفر بدبخت شدن و اونا هم کیف بردن

این چیزا رو میبینم باورم میشه عدالت اصلا وجود نداره

اخه خدا کی میخواد  جواب کارشون رو بده وقتی چند نفر بدبخت شدن و اونا هم کیف بردن این چیزا رو می ...

وجود داره من خودم دارم میبینم که خدا اخرین لحظات عمرشون داره تقاص میگیره ..خیلی دیدم ...عجله نکن

نمیدونستم چ مزه بی داره تهمت زدن،تاوقتی ک به من تهمت زدم اتیش گرفتم ،جیگرم سوخت،فقط بخاطر حسودی چ حرفا ک نمیزنن 😔هیچ وقت حسودی نکردم فقط برا رشد خودم تلاش کردم بااین حرفاشون ازشون متنفر شدم الان سالی 1بارهم منو نمیبینن بعدراحت حرف میزنن،خدا خودش هست جوری نشونشون میده نمیدونه از کجا خوردن،دنبال دختر مجرد پاک حرف زدن عین جهنمه 

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
وجود داره من خودم دارم میبینم که خدا اخرین لحظات عمرشون داره تقاص میگیره ..خیلی دیدم ...عجله نکن

بخدا آدم دیدم دختر مردم رو بی آبرو میکرده پشت سرش حرف در میاورده خودشم دخترداشته ولی انگار ن انگار 

بخدا آدم دیدم دختر مردم رو بی آبرو میکرده پشت سرش حرف در میاورده خودشم دخترداشته ولی انگار ن انگار&n ...

گفتم که عجله نکن خدا به وقتش دست به کار میشه ..من دارم میبینم

نمیدونستم چ مزه بی داره تهمت زدن،تاوقتی ک به من تهمت زدم اتیش گرفتم ،جیگرم سوخت،فقط بخاطر حسودی چ حر ...

بنظرم باید این دنیا تقاص پس بدن که بقیه هم ببینن عبرت بگیرن 

جالب اونجاس خودشونم دختر دارن ولی پشت دختر مردم حرف میزنن

خدا کنه اینجور باشه😔😔

هست اینجور هست

بنظرم باید این دنیا تقاص پس بدن که بقیه هم ببینن عبرت بگیرن  جالب اونجاس خودشونم دختر دارن ولی ...

اتفاقا دختراشونم دنبال بقبه میگن خدایا نمیخوام قضاوت کنم ولی اینقد دنبال خودشونم گفتن ،دنبال همه گفتن الا ما،حالا ک همه جا حرف پاکی ما میزنن حسودیشون میشه میگن نه فلانی چیکار کرد رفت با 5،6تا پسر،فرار کردن گرفتنشون،خداشاهده حتی تلفنی هم دوست نداشتم چ برسه ب فرار😐😔جالبه اینه فامیل نزدیک نزدیک خودمونه،بخدا غریبه ها مثل شاه باهامون رفتار میکنن اما اینا سایه مارو باتیر میزنن

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز