2821
2789
عنوان

گوشیمو بدم به شوهرم یا نه؟

273 بازدید | 17 پست

بچه ها شوهرم میخواد ده روز بره ماموریت که اونجا یه سری تست انجام میدن با گوشی همیشه 

حالا گوشیش خرابه زود شارژ خالی میکنه میگه ممکنه حین کار خاموش بشه و گفته که من گوشیمو برای این ده روز بهش بدم ببره . شما بودین قبول میکردین؟

میترسم ضبطی چیزی رو گوشیم نصب کنه 

اگه پیامام پاک کنم میتونه کاری کنه که به اطلاعات و پیامای قبلیم دسترسی داشته باشه؟ دوس ندارم پیامام با خانوادم و دوستامو ببینه از طرفی هم روم نمیشه بهش بگم نمیدم چون تاحالا چیزی ازم نخاسته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🙄🙄 اعتماد نداری به همسرت زشته ندی بهش

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚

منو شوهرم از یه گوشی لمسی استفاده میکنیم گوشی ساده میبره سرکار این خونه پیش منه😂وقتیم خونه س نوبتی

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

چقدر حیف که باید از شوهرت یه چیزایی و مخفی کنی 

شاید این دید من اشتباهه ها نمیدونم

ولی خوبه که هیچ پنهون کاری ای نباشه 

حتی همون پیام با دوستات و خونوادت

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من و اون نداریم

من اصن گوشیم رمز نداره همشم کلش تو گوشیمه

نه تو واتساپ نمیشه پیامارو ببینه

خطتتو در بیار همه برنامه هاتم پاک کن بهش بده چیزی نمیشه

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎
چقدر اعتماد موج میزنه بینتون

چون قبلا کارایی کرده ک بهش اعتماد ندارم دیگه

مثلا نامزد بودم دیدم سابقه کارکرد تماسام رو از مای ایرانسل فرستاده به ایمیل خودش   کلی بحثمون شد سر این اخرشم گفت از عمد نبوده

دلیل الکی اورد 

بخاطر این کارای موزیانه بهش اعتماد ندارم

منو شوهرم از یه گوشی لمسی استفاده میکنیم گوشی ساده میبره سرکار این خونه پیش منه😂وقتیم خونه س نوبتی

ما هم هر کدوم گوشی جدا داریم ولی من اینستا ندارم تو گوشی اون میبینم

اونم برنامه تدبیر کارکنان تو گوشی من ریخته خودش جا نداشت

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
چقدر حیف که باید از شوهرت یه چیزایی و مخفی کنی  شاید این دید من اشتباهه ها نمیدونم ولی خوبه ک ...

به هرحال دوستای صمیمیم یه چیزایی میگن ک قطعا دوس ندارن شوهرم بفهمه 

من میترسم شنودی چیزی رو گوشیم نصب کنه

وا مگه چیز مهمی تو گوشیته،چرا باید صدات ضبط کنه،اینجوری به هم اعتماد دارین!!!!!؟

اصن گوشی منو شوهرم مشترکه😄 اون فقط گوشی ساده داره،

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است چون شهری که روی گسل زلزله هاست⁦💞