2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن بچه

97 بازدید | 15 پست

مامانا میدونم سوالم تکراریه من بچه دوماهه دارم ی دختر دونیم ساله هم دارم. میخام از پوشک بگیرمش.. هرچی نگرش میدارم تو دسشویی و تشویقش میکنم نمیکنه اون وقت چند دیقه بعد میکنه تو پوشکش.. کسی بوده مثل من ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی خودش امادگی داشته باشه پوشکشو باز میکنه 

باید استفاده از دسشویی روبهش یاد بدید موقع دسشویی رفتن ببخشید باید ببینه چجور میشینید 

🌹عالم همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🌹                            🌹ایهیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 🌹
آره پسر منم اینطوری بود . یعنی اینکه آمادگیشو ندارن هنوز  ولش کن یه چند ماه بعد دوباره امتحان ...

دوست دارم ولی پوشک گرونه خواهر دوتا بچه دارم. بچم دوسالو شیش ماهشه 

نه فقط شما اینطوریی     شوخی کردم از پوشک گرفتن همینه حوصله میخواد کم کم فصل هندونه ا ...

بچه من اب زیاد میخوره همیشه خدا داره ولی تو دسشویی نگه میداره.. منظورم دوتا پشت سر همه 

دوست دارم ولی پوشک گرونه خواهر دوتا بچه دارم. بچم دوسالو شیش ماهشه  

دیگه اون بچه که گناهی نکرده که تو زود دومی رو آوردی 

والا منم موقعیتم همینه. پسر بزرگم سه سالش بود دومی دنیا اومد .  الان دومی دو سال و نیمشه ولی می‌دونم آمادگی نداره هنوز . خب گناه داره به خاطر گرونی بچه اذیت شه. من و پدرش بیفکری کردیم بچه بی تقصیر  تاوان پس بده؟

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
وقتی هنوز یاد نگرفته تو دسشویی کنه؟گفتنش ک ب کنار 

خب هیچ بچه ای اولش یاد نداره باید قید نحس شدن خونه رو بزنی دیگه پوشکش نکنی هی ببریش  دستشویی بالاخره یه بار ک مثانه اش پره حیش میکنه بعدشه ک باید خسابی تشویق بشه تا تو ذهنش بمونه

دیگه اون بچه که گناهی نکرده که تو زود دومی رو آوردی  والا منم موقعیتم همینه. پسر بزرگم سه سالش ...

معمولا بچه از دوسال ب بعد باید گرفت... بچه من همه چیو میفهمه حتی بهم میگه بریم دسشویی ولی نمیکنه 

خب هیچ بچه ای اولش یاد نداره باید قید نحس شدن خونه رو بزنی دیگه پوشکش نکنی هی ببریش  دستشویی با ...

ینی میگی بدون  تمرین و هیچی پوشکشو بکنم ؟؟بعد هی بپرسم ازش؟

معمولا بچه از دوسال ب بعد باید گرفت... بچه من همه چیو میفهمه حتی بهم میگه بریم دسشویی ولی نمیکنه&nbs ...

بچه ها با هم فرق دارن‌. از پوشک گرفتن هم مسابقه نیس که بگیم فلانی ۱۸ ماهگی گرفته ولی فلانی ۳۶ ماهگی.شمام داری میگی از دو سال به بعد . این «به بعد» برای یه بچه ممکنه ۳ سالگی باشه . باز شما مادرشی حتما می‌دونی بچت آمادگیشو داره دیگه خب بگیرش پس

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!