بچها تورو خدا جواب بدین حالم بده دارم گریه میکنم، من دوساله بایه آقایی ب اسم علی دوستم خانوادش راضی نمیشن واسه خاستگاری اما پسره خودش پسر خوبیه میگه باهم میمونیم تا خونوادم راضی بشن، من اخلاقم یکم تنده و بددهنم زود عصبی میشم این مدت تعطیلات عید خیلی باهاش دعوا میکردم و گیر میدادم بهشمیگفتم تو چرا بمن زنگ نمیزنی و اینا، البته یمدته کم زنگ میزنه یا کم محلی میکنه اصلا مثل قبل نیست نمیگه دلم برات تنگ شده، اون ملایره من شهرکرد دوران دانشجو بودم ملایر باهاش اشنا شدم دیگه مثل قبل نمیکه بیا ملایر بااینکهکل ملایر میدونستن من و علی باهمیم و خیلی همو میخایم تمام فامیلشمیدونستن حتی مادرشم باهام حرف زده بودگفته بود وقتی مشکل خانوادگیشگون حل بشه میایم خاستگاری، چون پول بدهکارن به داییشو باباش لج کرده و پول داییه رو سر یه قضیه هایی نمیده، نمیدونم الان که ازم سرد شده دیگه نمیخادم یا اخلاق من مشکل داشته بعد یه طلسمی داخل سایت دیدم و زنگ زدم بهشون اسمش طلسم یهودی بود
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچ رنج و مصیبتی به شما نرسد مگر به فرمان خدا و هرکه به خدا ایمان ارد خداوند دلش را به مقام عالی رضا و تسلیم هدایت کند...❤.../ میشه لطفا با دل مهربونت واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستی اخه میگن دعای بقیه در حق ادم مستجاب میشه🌻🌈 عضو اکیپ علمی🌌💜... مدافع حجابم اگه تو این موضوع تونستی با عقلت بحث کنی خوشحال میشم تبادل نظر کنیم ولی اگه داری با تعصبات و عقده های درونیت نظر میدی متاسفم من فقط زبون ادما رو میفهمم...🌵💛 تعصب بدون تفکر میشه داعش میشه وهابیت میشه فروختن بهشت به ازای پول حواسمون باشه عقایدمون باهم فرق داره ولی قلبی که تو سینه ی هممون میزنه یکیه...🦋💙
بعد مشکلم رو بهش گفتم اونم گفت یساعت دیگه زنگ بزن منم یساعت بعد زنگ زدم بهم گف که گفت اصلا ازدواجی بین تو و این آقا نیست اگر بخای بهش برسی و ازدواج کنید باید 4 ملیون هزینه کنی که به دردسرش نمی ارزه بعد گفت این اقا یعنی علی همزاد داره که همزادش شیطانیه و اون رو به راه های بد میکشونه و نمیزاره بیاد سمت تو گفت اگر بخای میتونم برات طلسم بخت گشایی بزنم چون توهم طلسم شدی و بختت بسته شده باید بختت رو باز کنی اگر بخای انگشتر شرف الشمس هست که برات بفرستم 4 ملیون و 6 ملیون هست، بعد گفتم یعنی این اقا نمیاد برا من خاستگاری؟ گفت نه این ادم درستی نیست و همزادش گولش میزنه و بیشتر دلش میخاد بره سمت کارای خلاف اگر بخای بیاد خاستگاریت باید خیلی هزینه کنی
مشکل ازاخلاقته برو اخلاقتو درست کن هیچ مردی زن بداخلاق دوس نداره
مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
از خدا بخواه. اگر صلاحت باشه میده و اگر هم نباشه که نمیده. میدونم سخته خیلی هم سخته اما بهتر از عواقب بعد از اون هست از من گوش بگیر. دنبال طلسم و.... هم نرو لطفا
اما هر کی دنبال طلسم و جادو بره هرچی انرژی منفیه به خودش جذب میکنه
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️