2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حس ششمی😡😡😡😡😡

ول کنید دیگه

خجالت نمیکشید ب این خرافه پرستی هاتون ادامه میدید

هرکی پست منو میبینه

لایک کنه و این تاپیک رو گزارش بزنه

خسته شدیم بابا

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
حس ششمی😡😡😡😡😡 ول کنید دیگه خجالت نمیکشید ب این خرافه پرستی هاتون ادامه میدید هرکی پست منو ...

خیلی کارتون بده متاسفم برات 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
حس شیشمی و کوفت، خستمون کردین بابا چتونه 

متاسفم برات که اصلا شعور نداری با دیگران رفتار کنی گناه داره 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

من حس ششم ندارم ولی از خدا میخوام اونی که میخوای بشه

حس ششمی😡😡😡😡😡 ول کنید دیگه خجالت نمیکشید ب این خرافه پرستی هاتون ادامه میدید هرکی پست منو ...

شما دوس نداری نخون

شاید این بنده خدا با این پست آروم میشه

مجبور که نیسی بیای تو تاپیکش

بزار خوش باشه چیکارش داری

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

با اجازه ی استاتر به تاپیک اخرم سر بزنیداحتمالا بدردتون بخوره

پشینون نمیشی😉🤭

هیچ رنج و مصیبتی به شما نرسد مگر به فرمان خدا و هرکه به خدا ایمان ارد خداوند دلش را به مقام عالی رضا و تسلیم هدایت کند...❤.../ میشه لطفا با دل مهربونت واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستی اخه میگن دعای بقیه در حق ادم مستجاب میشه🌻🌈 عضو اکیپ علمی🌌💜... مدافع حجابم اگه تو این موضوع تونستی با عقلت بحث کنی خوشحال میشم تبادل نظر کنیم ولی اگه داری با تعصبات و عقده های درونیت نظر میدی متاسفم من فقط زبون ادما رو میفهمم...🌵💛 تعصب بدون تفکر میشه داعش میشه وهابیت میشه فروختن بهشت به ازای پول حواسمون باشه عقایدمون باهم فرق داره ولی قلبی که تو سینه ی هممون میزنه یکیه...🦋💙

اولا ک همه میدونیم این ی حسه 

کسی از پیش خدا نیومده ک بخاد پیشگویی کنه

شما بهتره یکم روی رفتارت کار کنی