2777
2789
عنوان

کنکوری ها در چه وضعی هستین؟😊

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 47 پست
سعی کن تو هوای آزاد درس بخونی یا وقتی خسته میشی با یه دوش اب خنک سر حال بشی

همش استرس اینودارم ک عایا تاکنکور درسارو میرسونم یانه😅حس میکنم چیزایی ک خوندم پریدن دارم دوره میکنم

میشه برا براوده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی🙏💜
 مطمئن باش حذف نمیشه

ایشالاااااا👌🥴🥺

تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش استرس اینودارم ک عایا تاکنکور درسارو میرسونم یانه😅حس میکنم چیزایی ک خوندم پریدن دارم دوره میکنم

مهم همون دوره کردنس 

سعی کن اونایی رو که خوندی خوب خوب دوره و جمع بندی کنی🌹

بشنو ولی باور نکن  ۲۰ سااله قرار حذفش کنن😁

آره ولی خانوادم همش میگن چرا الکی میخونی وقتی حذف میشه😒هعی یادم میارن

تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
درس نمیخونم نمیدونم چرا اینجوری شدم شما در چ حالی

منم بعضی وقتا اینجوری میشه 

سعی میکنم برم توی هوای ازاد یا یه روز با همسرم بریم گردش تا روحیه ام عوض بشه دوباره شروع کنم

الکیه بابا کنکورو از وقتی من ۲ سالم بود قرار بود ور دارن کو؟!

دقیقاااا منم به همین سابقه دروغاشون دلم خوشه ولی میزنن تو ذوقم خانواده

ای بابا برای چی؟  امیدت به خدا باشه❤

افسردگی کنکوره دیگ

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
چه رشته ای هستی؟ کاش من برمیگشتم به اون زمان تصمیماتمو خیلی عوض میکردم 

چندسالته من ۲۲ سالمه میخوام کنکور بدم تا اون موقع میشه۲۴ سالم ولی هیچ وقت برا شروع دیر نیست😍

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕