2777
2789
عنوان

کنکوری ها در چه وضعی هستین؟😊

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس امتحان نهاییا منو برداشته ، کنکور به کنار

واییی اینو نگو🤒🤒🤕وضع من بدتره 

امتحان نهاییه رشته انسانی ۴۰۰

و کنکور ریاضی ۴۰۱

تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞

دوستان من هنوز ب جمع بندی نرسیدم ولی چطور جمع بندی کنم

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
اصلا بهشون توجه نکن  خودت برای ایندت زحمت بکش👌

واقعا همه تلاشمو میکنم

و اینکه به خودم قول دادم مهندس شم

و بایدددددددد بشم

جالبش اینه خودمو از الان مهندس میدونم🙄🤭

تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
من چی بگم.. شوهرم اجازه هیچی بمن نمیده هیچی

چند سالته

من مجردم😅🤚

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

دقیقاااا منم به همین سابقه دروغاشون دلم خوشه ولی میزنن تو ذوقم خانواده

اصلا نگران نباش

تو کارتو خوب انجام بده فقط

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
اصلا نگران نباش تو کارتو خوب انجام بده فقط

👌👌👌😘آره همه تلاشمو میکنم ک پس فردا نگم وای ای کاش برگردم به گذشته

متولد 78

جوونی که من۷۷ حیفه کاش میشد بخونی

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕