2777
2789

الان همه موهاشون لخته پس مو فرفریا کجان?🤦‍♀️😅

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍

ارثیع

تو دنیای من یکی بزنی 6 تا میخوری 6 تا بزنی 20 تا میخوری..خلاصه ب دریا وصله/همونیم که  هیچوقت تسلیم نشد..همینکه پدرومادرم میخندن خوشبختم/Sen büyük dünyada küçük bir kalpsin/خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)/اللهم همان که میدانی♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌/ما چون ز دری پای کشیدیم.کشیدیم/کم و کسری مرا دید ولی پیشم ماند.او رفیقی است که پای ضررم میماندY💛/از اولش خدا بوده.از اینجا به بعدشم خدا هست:)/قوی باش.خدا عاشق بچه پرروهاس😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماسک مو نرم کننده بزن و اتو مو ،البته من موهام خودش لخته نیاز نیست اینکارا رو انجام بدم

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
البته مال من مال بعد از حمام وروش عکس بیسکویت دارن

اون رو هم دارم برای فروش

اون بستنی مو هست

ولی این میراکل فوق العاده عالیه

ممنون میشم ازم حمایت کنین .به تازگی لوازم آرایشی  آوردم  برای فروش@jingoolestoon_shop این پیجمه
یک چیزی بپرسم بهم نخند من از اینا خریدم هرچی تلاش کردم نشد از حالت اسپری سرش استفاده کنم وقتی فشار م ...

قفل داره گلم 

این قسمت رو باید بذاری تو اون سوراخ پایین 

تا قفلش باز شه

ممنون میشم ازم حمایت کنین .به تازگی لوازم آرایشی  آوردم  برای فروش@jingoolestoon_shop این پیجمه

میگن اب پیاز خوبع قبل حمام... من با یکم روغن زیتون قاطی میکردم و یکمم گلاب میزدم بهش واسه بوش... نتیجه خوبه اگه بتونی بوشو تحمل کنی... بعدم اگه بوش موند رو شونت یکم عطر اسپری کن و موهاتو شونه کن...

No Love...🙂 خدا جونم عاشقتممممم💚😍