2777
2789

سلام دوستان عزیزم من سالهاست از همسرم جدا شدم به واسطه فرزند مشترکی که داریم تو این چند سال به خاطر اینکه اون همیشه دنبال بچه میومد من نتونستم فراموشش کنم نمیتونم بگم کدوم مقصر جدایی بودیم دوتامون لجباز ولی همدیگرو خیلی دوست داشتیم ولی یکی از خانم های اقوامشون همش پشت سر شوهرم حرفای خیلی زشتی میزد که میگفت با این واون رابطه داره اما من چیز خاصی ازش ندیده بودم چون اون خانم هرروز میگفت من افسرده شده بودم البته شوهرم هم دست بزن داشت وهم خانوادش بشدت دخالت میکردن بتدریج دعوامون بالا گرفت واز هم جداشدیم الان هنوز فکرم درگیرشه تو روخدا راهنماییم کنید خسته شدم دوست دارم تکلیفم روشن شه 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سر کار برو موقعیت ازدواج زیاد هست

انشالا یکی بهتر

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕

خودش نخواسته برگرده؟

به امید روزی که مامان یه دختر خوشگل به اسم ماهور ویه پسر ک هنوز اسمی براش انتخاب نکردم باشم                                                                               همسر عزیز من به امید این که روزی برسه ببینم از ته دل میخندی                                                                خدایا خودت مراقبشون باش