2777
2789
عنوان

چکارکنم همسر سابقمو فراموش کنم یا 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2260 بازدید | 90 پست

دقیقا به همین دلیل مخالف صد درصدی ازدواج با مردهای بچه دار هستم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

فقط بستگی به شوهر سابقت داره. اگه تورو بخاد برگرد. اگه نمیخاد اصلا یک لحظه هم بهش فکر نکن

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=184640123]بنظر من صیغه ش بشو تا زوده نزار کسی دیگه اقدام کنه همین باعث میشه برگ

اره واقعا به نظرم اسی ابزار قوی داره و بچه اش هم که هست بهونه خیلی راحت با چند ترفند مردت رو جذبش کن و ادامه ی قضایا .....

تکلیفت روشنه دوست عزیز، برو پیش مشاور که بتونی بعد چند سال با قضیه کنار بیای و به ادامه زندگیت فکر کنی

غیر از حرفای اون خانم که حالا راست و دروغش نامعلومه و همون موقع باید روشن میشده، میگی دست بزن داشته و خانواده نرمالی هم نداشته. دیگه یه اشتباه رو دوبار نمیکنن که

تعجب میکنم بعضی میگن برگرد. طلاق یعنی اخر زندگی م‌شترک یعنی ته یه زندگی دونفره یعنی به حدی غیرقابل تحمل شده که طلاق گرفتی ایشونم قطعا شمارو نخواستن که تمومش کردن یعنی چی برگردین بهم، مگه چیزی عوض شده. استارتر احساساتی تصمیم نگیر برگردی بهش ودعوا وکتک ماری ازاول شروع بشه بچه ت بیشتر آسیب میبینه

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما

چرا بخاطر حرف بقیه زندگیتو از هم پاشیدی مردم فقط بلدن زر اضافی بزنن الانم تو باید سنجیده تصمیم بگیری چون این بار پای زندگی بچتم در میونه..برات دعا میکنم که همون چیزی که به صلاحتوته اتفاق بیفته

چه تعریف کردی از خودت

دیگه با واقعیت باید ساخت

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...

ببخشید عزیزان من تازه عضو شدم زیاد بلد نیستم دقیقا حس اون رو نمیدونم آخه اون دوست دختر داره   از،من بدش میاد همش میگه  الهی بمیری زندگیمو تباه کردی اما خدا میدونه خودشم خیلی مقصر،بوده از طرفی اصلا بهم بی تفاوت نیست من اصلا گیج شدم بخدا نمیدونم  چکار کنم دست خودم نیست همش عذاب وجدان دارم

تکلیفت روشنه دوست عزیز، برو پیش مشاور که بتونی بعد چند سال با قضیه کنار بیای و به ادامه زندگیت فکر ک ...

واسه همه نمیشه یه نسخه پیچید،بعضی وقتا آدم سرلجبازی وحرف اطرافیان گندمیزنه به زندگیش وچون تایه مرحله ای پیش رفته ناخوداگاه ادامش میده به حرف دلش وعقلشم گوش نمیده،من خودم‌تجربه داشتم‌تامرز طلاق هم رفتم اون موقع بچه نداشتیم ولی سر دخالت اطرافیان وخانواده ها جنگ ودعوا وکتک کاری داشتیم اصلا جهنم بود زندگیمون بعد که از همون دورشدیم وکارمون به دادگاه وطلاق رسید فهمیدیم چقدر همدیگه رو دوس داریم وبی عقلی کردیم اجازه دخالت دادیم به بقیه همون موقع خودمون با مخالفت خانواده ها برگشتیم بهم ودادخواست طلاق پس گرفتیم،ازاون موقع ده سال گذشته ومادوتا بچه داریم دیگه اون دعواها تکرار نشد کتک کاری نکردیم رابطه خانواده شم با من عالی شده چون یادگرفتیم تجربه کسب کردیم که چطور باید زندگی کرد

خدایا مسافر 

آخه من کاریش ندارم اون خیلی وفتا زنگ میزنه با دخترم حرف میزنه ناخداگاه میرم تو فکرش چند ساله میرم مشاوره اون میگه براش بجنگ اما  من چون رک وراست بهم میگه تو منو هرز ه کردی با حرفات و از پروفایلاش فهمیدم دوست دختر داره نمیتونم بهش،ابراز کنم