2777
2789
این یه ماه رو چه کار کنم ؟؟ چه کارهایی باید انجام بدم که بعدا پشیمون نشم ؟ کلا گیج و ویجم نمیدونم باید چه کار کنم . تازه باید وسایلمم بفروشم و خونه رو خالی کنم . شوهرم هم نیستش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من هرچی میخوای بفروشی رو بفروش و همه ی کارات رو بکن. بری خونه ی مامانت اگه اونا راضی هستن که بهتره چون وقت بیشتری میتونی کنارشون باشی و این قضیه فروش وسایل رو به روزای آخر ننداز که هول هولکی نشه. کلن یه لیست از چیزای که میخوای ببری و کارایی که میخوای انجام بدی تهیه کن. کارتای بانکی و حسابها ی پس انداز و گواهینامه بین المللی اگه قراره بری رانندگی کنی و حتمن یکساله بگیر چون طمان طولانی تر بگیری به دردت نمیخوره پول اضافه میدی فقط. کارای اداری ت رو کامل انجام بده
i was a stranger in my own skin
خانوم طلا جون ما هم میخوایم بریم البته خیلی زمانبره از یه طرف دوست دارم برم از طرف دیگه به لحظه جدایی از خانواده م که فکر میکنم دیوووونه میشم ولی بنظر من اگه 24ساعته پیش خانواده ت باشی بیشتر به هم عادت میکنین و جدایی سختتر میشه براتون
آنوشا جدایی کلن سخته. خیلی هم سخته . وقتی نرفته بودم میگفتم من خیلی آدم وابسته ای نیستم و میتونم دلتنگی هام رو هندل کنم اما وقتی اومدن فهمیدم همه چی خیلی خیلی سخت تر از اونیه که آدم فکرش رو میکنه . من خیلی قبل از اومدنم با همه مخصوصا با مامانم وقت گذاشتم. خیلی هواش رو داشتم. وقتی اومدم بازم با خودم میگفتم کاش فلان کارو براش میکردم کاش شبا میرفتم پیشش میخوابیدم حتی ...
خانوم طلا من که اینا رو میگم بخدا خودم باورم نمیشد که از ایران بیام بیرون و اینقدر بی قرار خونواده م بشم...مخصوصا مامانم. الان مامانم به خاطر زایمانم پیشمه ولی گاهی شبا یواشکی که شوهرم نفهمه گریه میکنم چون نمیدونم وقتی بره چیکار باید بکنم ...