2777
2789

من درد گردن و میگرن دارم

میشه پیش متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات برم

یا برای میگرن پیش متخصص نورولوژی جدا برم؟

ممنونم

کجایی

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میگرن دارم 

واقعا عاصی شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم

17 سالمه و انواع اقسام دارو ها و روش های سنتی رو امتحان کردم ولی هرچی جلو تر میرم بدتر میشه

بینی به پایین غلاف...فکر کن ...ببین ... بشنو...
منم میگرن دارم  واقعا عاصی شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم 17 سالمه و انواع اقسام دارو ها و روش ها ...

یک خانمی میگرن داشت گفت:من  وقتی میگرن م شروع میشه از اون قرص نعناها که مغازها دارن می خورم.بعد با پودرزنجبیل روباآب مخلوط می کنم مثل یک خمیربعدمی زارم روی پیشانیم سوزمی ده ولی دردش روآروم می کنه

شماهم این روش روامتحان کنید

یک خانمی میگرن داشت گفت:من  وقتی میگرن م شروع میشه از اون قرص نعناها که مغازها دارن می خورم.بعد ...

ممنون عزیزم حتما امتحان میکنم

انواع دارو ها رو استفاده کردم و انواع درمان ها ولی همشون حداکثر یه هفته جواب میده بعدش بدنم عادت میکنه

اوایل پرپرانول 10 میخوردم بعد شد 20 بعد 50

بعد داروم عوض کرد دکتر نوروتیریپ تیرین داد اونم همینجوری دوزش رفت بالا

الان سوماتریپتان میخورم قبلا 50 بود الان 100

ولی دیگه جواب نمیده 

نمیدونم چیکار کنم دیگه به هر چیزی هم واکنش نشون میده 

به نور به صدا به چیزای شیرین به زعفرون به همه جور عطر به انواع بو های غلیظ هرچی باشه

به گوشی و لپتاپ

یعنی جوری شده فقط میشینم گریه میکنم دیگه و خوب نمیشه اصلا

بینی به پایین غلاف...فکر کن ...ببین ... بشنو...
ممنون عزیزم حتما امتحان میکنم انواع دارو ها رو استفاده کردم و انواع درمان ها ولی همشون حداکثر یه هف ...

خواهش می کنم عزیزم 

من یک روزسرم درد می گیره می رم کدویین می خورم که سردردم قطع بشه.اونوقت سردردشما مستمره،واقعاخیلی سخته. انشاءالله همه بیماریهاروخداشفابده

ممنون عزیزم حتما امتحان میکنم انواع دارو ها رو استفاده کردم و انواع درمان ها ولی همشون حداکثر یه هف ...

یه مدت اصلا سردی نخور فقط گرمی تو زیاد کن  ورزش و رژیم غذایی خوب بدون سس شکر سرخ کردنی ...من بهتر شدم میگرن من عصبیه