2777
2789
عنوان

بابام بهم گفت از خونه برو بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرت خیلی بی تربیت وبی ادب هستن 

اگه بدونی هر روز و هر شب چند بار فقط نماز میخونه و ادای ادمای مومنو درمیاره  ..دو ساله از این خونه رفتم یادم رفته بود چطور ادمیه الان که یه هفتس برگشتم جگرم داره واسه مادرم کباب میشه دلم واسه داداش ده سالم میسوزه 

اگه بدونی هر روز و هر شب چند بار فقط نماز میخونه و ادای ادمای مومنو درمیاره  ..دو ساله از این خ ...

من اینجا توجه کردم مردایی که خسیسن یا معتادن یا خلاصه یه گیروگور درست خسابی دارن تودعوا بی ابرویی و کولی بازی درمیارن دهن طرف مقابلو ببندن 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
خداروشکر عزیزم مراقب خودت باش اخه این دوران نباید سخت بگذره که خدا خودش کمکت کنه🙏🙏

نمیدونم خدا کی قراره کمک کنه  هر سال به امید اینکه خدا میخواد کمک کنه زندگیمو سر میکنم  من بنده بد و خطا کاری نیستم نمیدونم چرا این همه غصه غم حاشیه و بی عدالتی نصیبم میشه 

برام دعا کن خواهش میکنم دفن شدم زیر آوار بدبختی ها کمرم شکسته دیگه 

نمیدونم خدا کی قراره کمک کنه  هر سال به امید اینکه خدا میخواد کمک کنه زندگیمو سر میکنم  من ...

الهی دورت بگردم 😞😞

خدایا خودت به این دوست عزیزمون یه نگاهی کن بهداد دلش برس🙏

حتما دعات میکنم گلم🙏🙏🙏🙏

🥀بنام خداوند رنگین کمان🥀
نه اخه هر سری دعوا میکنن این حرفو میزنه  چند ساله از هم جدا میخوابن به مادرم خرجی نمیده   ...

خب پدرت به نوعی از این مشکل خودش در رنج هست که همیشه تو دعوا عنوانش میکنه... چون ضعف در برقراری رابطه جنسی برای مردا خیلی سرکوب کننده است و عزت نفس شون میگیره.... این رفتارش طبیعی هست و اگر مادرت بخاطر این موضوع ازش جدا می‌خوابه اشتباه است... باید پدر و مادرت به یک مشاوره یا سکستراپ مراجعه کنند