2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

98 بازدید | 18 پست

سلام خسته نباشین یه سوال داشتم از خانومایه باردار میخاستم بپرسم اگ خانومی بعضی وقتا حالت تهوع میگیره ولی بالا نمیاره میوه زیاد میخوره  مخصوص هندوانه بداخلاق شده شیرو و ماست خیلی دوست داره بستنی دوست داره از بو یخچال متنفره سونگرافیم رفته بچه سمت چپ بود هفته۹ هستش جنسیت چیه

واااای کاملاااا علائم منو گفتی ینی مو نمیزد

دختره

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره مثل منییییی

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏

من از بستنی متنفر بودم الان عاشقشم 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
هفته چندم هستین 

الان هفته ۲۲یعنی انقدر ماست میخورم مخصوصا ماست گوسفندی و بستنی شوهرم میگه نخور تروخدا 

واقعا؟؟هفته چندم هستین

الان ۲۳ 

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

خانوما منم علائمو میگم راهنماییم کنید 

از هیچی خوشم نمیاد از شور متنفرم از کیک و شیرینی همینطور نسبت به بو ها حساس شدم معده خالی بالا میارم تو سونو جنین سمت راسته تنبل نشدم اما چون بالا میارم بیحال میشم گهگداری از آشپزی متنفرم بوی غذابدم میاد 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

الان هفته ۲۲یعنی انقدر ماست میخورم مخصوصا ماست گوسفندی و بستنی شوهرم میگه نخور تروخدا 

😂😂😂من اجیم روزی دو سه تا بستنی میخوره مثلا اگ عدسی داریم میگ ماست بیار قاطی کنم😳😳😳

عزیزم شما اسم انتخاب کردین برا دخترتون

نه اسم دخترمو شوهرم گفته خودم میذارم به هیچکس هم نمیگم😄😄

فک میکنم میخواد بذاره هستی 

من میخواستم بذارم مه یاس