عزیزم پسر منم لکنت یهویی گرفته بود استرس خودت رو بهش نشون نده وسط صحبت کردنش نپر جملات رو کامل نکن بزار صحبت کنه بهش فرصت بده تو صحبت کردن با آرامش بهش نگاه کن و بهش بگو نفس عمیق بکش بعد صحبت کن اصلاً داداش نکن خود به خود درمان میشه اگه شدید نباشه با این روش عزیزم پسر من که درست شد خداروشکر
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
به صورت ناگهانی دو سال و نیمش بود که لکنت گرفت نمیدونستم صحبت کنه زبونش میگرفت بچه ای که زودتر از همسن هاش شروع به صحبت کرده بود دو سالگی ۲۰ تا شعر حفظ بود یه دفعه دیگه نمیدونستم صحبت کنه با یه روانشناس صحبت کردم کارهایی که بهت گفتم رو گفت و من انجام دادم خوب شد خدارو شُکر الان ۹ سالشه خوب و بدون لکنت صحبت میکنه
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم