2777
2789
عنوان

درد دندون

94 بازدید | 19 پست

دندونم درد میکنه خیلی شدیده چشمم آب میاد سرم درد گرفته 9هفته باردارم 

میترسم دارو بخورم ضرر داشته باشه لطفا راهنماییم کنید گریم گرفته خیلی درد شدیده 😭😭

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

نشاسته ی خشک بریز روی محل درد کمی تو دهنت نگه دار ، عفونتش رو میکشه ، حتما امتحان کن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

سه ماه اول بارداری کاری برای دندون نمیکنن 

نهایت استامینوفن ۳۲۵ بهت میدن یا اگه عفونت داشته باشه یه انتی بیوتیک کم خطر  باید بری پیش دندونپزشک 

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برو دکتر بهشم بگو چن وقته بارداری اگه سوراخه دندونت واست بگو پانسمان انجام بده عالیه چن روز پیش مال منم شدیدا درد میکرد هیچ کاری هم نمیتونستم بکنم واسم پانسمان کرد خدا خیرش بده ۴ روز خودمو به در دیوار میزدم آروم نمیشد

سه ماه اول بارداری کاری برای دندون نمیکنن   نهایت استامینوفن ۳۲۵ بهت میدن یا اگه عفونت دا ...

رفتم میگه اول برو از پزشکت نامه بیار

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
نشاسته ی خشک بریز روی محل درد کمی تو دهنت نگه دار ، عفونتش رو میکشه ، حتما امتحان کن

باشه عزیزم ممنون

عزیزم برو دکتر بهشم بگو چن وقته بارداری اگه سوراخه دندونت واست بگو پانسمان انجام بده عالیه چن روز پی ...

میگه باید از پزشک زنان برگه بیاری تا من نگاه کنم اصلا

میگه باید از پزشک زنان برگه بیاری تا من نگاه کنم اصلا

اره اینطوری میگن خب ولی اگه خالی یه داخل دندونت یا شکسته بگو فقط پانسمان بزار تا وقتی بتونی از دکتر نامه بگیری بعدا خوب درمان کن 

وای نگو من اینقد خود درمانی کردم ولی آروم نشد  تا یه هفته بعد همه داخل دهنم تاول زخم بود

من به هر کس تا به حال گفتم از تاثیرش تعجب کرده ، حتی تو همین نی نی سایت یه خانم باردار دندونش عفونت کرده بود شدیدا استرس داشت ، این کارو بهش پیشنهاد کردم انجام داد بعدشم کلییی دعام کرد🙂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اره اینطوری میگن خب ولی اگه خالی یه داخل دندونت یا شکسته بگو فقط پانسمان بزار تا وقتی بتونی از دکتر ...

بین دوتا دندونمه و اصلا از بیرون معلوم نمیشه ولی شدیدا درد میکنه 😭😭😭😭بعدظهر میرم یه دندونپزشک دیگه ببینه اگه بشه پانسمان کنه 

نمیتونی بادکترت تماس بگیری؟

پیام دادم بهش هنوز جواب نداده 

من به هر کس تا به حال گفتم از تاثیرش تعجب کرده ، حتی تو همین نی نی سایت یه خانم باردار دندونش عفونت ...

خسته شدم از دردش الان میذارم اگه بهتر نشد عصر میرم دکتر

ممنون