2777
2789

من با یه اقا پسری چندسال دوست بودم، انقد بهم گیر الکی میداد مثلا یکاری ک حق طبیعی من بود میکردم میزد تو ذوقم اشکم در میاورد بعد میگفت خا حالا ولی کن دلم میشکست ک اینکار بکن یجا میرفتم نمیزاشت مثلا خونه فامیل ها برام یه غول درست کرده بود از قبل باید کلی توضیح میدادم تا بزاره بعد گاهیی الکی بحث راه مینداخت تا یسره باهاش اونجا چت کنم،انلاین میشدم میگفت چرا انلاینی با کی چت میکنی منم خسته شدم واقعا کلافه شدم ، هر مانتویی میپوشیدک پیشش میرفتم میگفت دفعه دیگ نپوشیا واقعا خودمو درون خودم خفه کرد، یبار با مامانش قرار گزاشت رفتیم بیرون دیدم مامانش اصلا ب من ممیخوره خودشم از هیچ لحاظ ب من نمیخورد و من همیشه بخاطر اسن موضوع کلی فکر میکردم ک وای یه موقعه اومد خاستگاری مامانش اینا اینجوری لباس پوشیدن جلو خونووادم چیکار کنم، ب من میگفت اگ عروسی کردیم بابام بهت یه حرفی زد تو بخند فقط، زنداداشش جین میپوشید میگفت بابام از جین متنفره ، من خودم اصلا بد حجاب نیستم اصلا ولس همون طبیعیم ک میپوشیدک این ایراد میگرفت واقعا خست شده بودم بهم میگفت من دوستت دارم وبی اینا دوس داشتن نیست مریضیه، من روانشناسیخوندم منتظرم درسم نموم شه برم سر کار بهم میگ ن حق نداری بری تو تو بحاطر من از این موضوع خا گذشت کن منم بخاطر تو کوناه بیام

از الان چونه مهریه بامن میرنه احه میگ جهیزیه داریم میخریم بابا مامان منم بیان دست جمعی بریم! من گفتم اخه مگ میشه دختر جهاز بخره پسره ام خونوادش بیان مگ . علاقم بهش از دست داده بودم یعنی جوری بود از بیرون باهاش میومدم میگفتم اخیش تممموم شد،

کات کردم بالاخره ولی نمیدونم چرا انقد حس تنهایی دارم😭توروخدا یکم ارومم کنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشو نخوندم اما واقعاً خدا دوست داشته که کات کردی

گیر یه آدم بددل شکاک افتاده بودی که اگه عقد میکردی خلاص شدن از دستش امکان نداشت

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

این حس الان شما صرفا به خاطر وابستگی هست نه علاقه. یک مدت بگذره از خودت ممنون میشی که اونو رها کردی

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!
اشکال نداره حس تنهاییت چون یه مدت بهش عادت کردی اینطوریه ولی بهترین تصمیم و گرفتی الانم خودتو با فیل ...

خیلی اذیت شدم کنارش خیلی

فک کن زنداداشش رفته بود گوشی بخره کادو برا شوهرش میگفت چرا زن باید بره احه تا مرد هست

خب طبیعیه مدت طولانی باهاش بودی هرچند ک اذیت میشدی ولی بود و جزیی از زندگیه روزمرت بود منم قبلا این مشکل شمارو داشتم به مزایاش فکر کن ب این ک دیگه الکی روح و روانت عذاب نمیکشه واقعا درکت میکنم اینجور ادما روح ادمو همه ی سرزندگی و شور شوقشو ازش ذره ذره میگیرن

این حس الان شما صرفا به خاطر وابستگی هست نه علاقه. یک مدت بگذره از خودت ممنون میشی که اونو رها کردی

الانم میگم اخیششش خداروشکر رفت چون پیشم بود هم با کاراش خستم کرده بود هم ک خجالت میکشیدم بیرون یکی مارو ببینع چون بهم نمیخوردیم

خیلی اذیت شدم کنارش خیلی فک کن زنداداشش رفته بود گوشی بخره کادو برا شوهرش میگفت چرا زن باید بره احه ...

خب پس دیگه اصلن بهش برنگرد فقط سعی کن خودتو از فکرش خارج کنی اما برای خارج شدن از فکرش درگیر شخص دیگه ای نشو که بدتر میشه

خب طبیعیه مدت طولانی باهاش بودی هرچند ک اذیت میشدی ولی بود و جزیی از زندگیه روزمرت بود منم قبلا این ...

دقیقا بخدا خیلی حس درموندگی دارم حس میکنم یه زن هفتاد ساله درونم هست انقد ک این بشر منو اذیت کرده 

ببین یه جاهایحرفش درست بوده  خیلی جاها هم نه  مثلا اگه از طرز لباس پوشیدن ایراد می‌گرفته ...

اخه من اصلا بد نمیپوشیدم اصلا 

کسی ک ب مانتو تا زانو گیر بده اون دیگ سالمه؟!

طبیعی هست اما به هیچ وجه دوباره پیام یا زنگ نزن اگه برات مقدوره برو پیاده روی و یا ورزش کن تا زود خسته بشی بخوابی سعی کن یه رمان بخونی این چند روزه

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه