2777
2789

‌الان‌شش‌روزه ‌از یه‌کانالی‌‌بسته‌ای‌سفارش‌دادم‌ولی‌هنوزم‌به‌دستم‌نرسیده‌و‌اون‌خانمم‌میگه‌‌ما‌ارسال‌کردیم‌و‌له‌ما‌ربطی‌نداره‌تو‌خرید‌های‌قبلی‌خیلی‌زود‌تر‌میرسید‌‌نمیدونم‌چرا‌انقدر‌طول‌کشیده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سفارش دادم الان ۸ روزه😐

تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
اره‌شهر‌ما‌‌‌وضعیتش قرمزه‌اما‌دوستمم‌‌یه‌‌قبل‌من‌سفارش‌داده‌بود آوردن‌دیروز‌برای‌اونو😣

استرس نداشته باش میارنش 

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
منم قبل عید همچین مشکلی برام پیش اومده بود توی سایت کدرهگیری رو میزدم میگفت مرسوله هنوز تهرانه ولی ...

خدا‌کنه‌همین‌جوری‌شه‌برای‌منم‌‌‌‌‌الان‌۴‌روزه کد‌و‌میزنم همینارو‌نوشته‌فقط

خود‌زنه‌گفت‌‌۵‌تا‌۷‌روز‌

الان خود پست به من پیام داد که تا ده روز طول میکشه 

وقتی بهتون کد مرسوله میده دیگه حتما پست شده 

الانم بخاطر کرونا خیلی بد شده

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

بسته ی منو طرف یکشنبه گفت پست کردم الان دایرکتم جواب نمیده حداقل کد رهگیری بده

نه استوری میذاری نه پست جدید معلوم نیست چه اتفاقی افتاده براش

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
الان خود پست به من پیام داد که تا ده روز طول میکشه  وقتی بهتون کد مرسوله میده دیگه حتما پست شد ...

به‌اداره‌ی‌پست‌زنگ‌زدم گفتن‌اگه‌‌بستتون‌برسه‌‌میاریم‌‌‌

فک‌کنم‌به‌شهر‌ما‌نرسیده‌هیچ