بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 عنوان سلام یه سوال 150 بازدید | 8 پست چیکار کنم کاربری قبلیم حذف شه؟؟ تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞 1400/01/19 | 10:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 به نی نی یار بگو یعنی خصوصیش پیام بدم؟ تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 تگ کن هر کار میکنم آبی نمیشهلطفا تگش میکنی تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 @نی_نی_یار_5 تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 @نی_نی_یار_5 نی نی یار جان کاربری قبلیه منو تعلیق کن بی زحمت@vpm2003 تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞