2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با سلام و احترام 

یقینا شما عزت و احترام میزارید 

اما متأسفانه گاهی افرادی از چنین شخصیتی سواستفاده میکنند

بهتره کمی رو خودتان کار کنید 🙏

🌹🌹آقا هستم 🌹🌹تنها 5 روز دیگر به تولد همسرم باقی مانده است 🌹🌹عزیزم هر روزت مبارک 🌹🌹
با سلام و احترام  یقینا شما عزت و احترام میزارید  اما متأسفانه گاهی افرادی از چنین شخصیت ...

شوهرم میگفت تو قلبت پاکه همه چیو میبخشی فراموش میکنی ولی من نه. حالیش نیس به روی خودم نمیارم

با سلام و احترام  یقینا شما عزت و احترام میزارید  اما متأسفانه گاهی افرادی از چنین شخصیت ...

بهترین      با شخصیت ترین     با اطلاعات ترین مرد در سایت هستید 

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    

حرفایی که قورت داده میشن  یا بغض میشن یا میشن هزار جور مرض و بیماری 😔 خدا نگذره از اونایی که اذیتمون میکنن که مجبورمون میکنن برای حفظ یه چیزایی سکوت کنیم 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

شوهرم میگفت تو قلبت پاکه همه چیو میبخشی فراموش میکنی ولی من نه. حالیش نیس به روی خودم نمیارم

بازم گذشت 🙏

ممنون از حسن نیت شما🌹

اجازه دهید با گذشت زمان ایشون خودشون و جایگاه شمارو پیدا کنند😊

🌹🌹آقا هستم 🌹🌹تنها 5 روز دیگر به تولد همسرم باقی مانده است 🌹🌹عزیزم هر روزت مبارک 🌹🌹
بهترین      با شخصیت ترین     با اطلاعات ترین مرد در سایت هستید

زنده باشید بانو🙏

نفرمایید، منم مثل سایرین 😊

این نظر لطف شماست 🌹

زنده باشید بانو🙏 نفرمایید، منم مثل سایرین 😊 این نظر لطف شماست 🌹

اصلا نمیتونم شما رو با سایرین مقایسه کنم 

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
ممنونم مهربون 🙏😊🌹

🌹🌹🌹