2777
2789
عنوان

روانشناس و نوروفیدبک

303 بازدید | 13 پست

دوستان سلام من گوشیم زدم تنظیمات کارخانه به خاطر همین پیدا نکردم کاربری قبلیم الان جدید اومدم.نظرتون چیه درباره جلسات نوروفیدبک؟ همسر من میره اما میگ هیچ تغییری نکرده اصلا.نمیدونم چیکار کنم افسردگی دار نمیدونم کاری کنم ادامه بده یا اینک دکترش تغییر بدم از طریق روانپزشک عمل کنم؟ دکترش دکتر دارایی فاضلی در خرمباده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لرستان

جهت رفع استرس اضطراب ترس

دستوری مجرب برای کسانی که استرسی هستند وتپش قلب آنها بالا هست مفید میباشد
برای رفع استرس .اضطراب .تپش قلب . ترس واهی. خفگی وبُغز بی دلیل که اکثراً از آن رنج میبرند این دستور زیر را انجام دهند که خیلی مفید میباشد

عرق بهارنارنج گلاب عرق هل بمقدار مساوی قاطی کرده وباعسل ویانبات شیرین کرده وسپس آیات زیر را هر کدام هفت مرتبه تلاوت کنید و بر آن بدمید(فوت ) وروزی دو استکان صبح وعصر میل کنید

یا متوانید آنها را بنویسید ودر 
گلاب وبهارنارنج وهل حل کنید

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 

قُلْنَا يَا نَارُ كُونِي بَرْدًا وَسَلَامًا عَلَىٰٓ إِبْرَاهِيمَ 

نورو فید بک هیچ چونه تاثیری نداره المی پولتو حروم نکن 

باید با یک روانشناس کاربلد صحبت کنید تا رواندرمانی بشن

دارو هم به تنهایی فایده نداره 

فقط رواندرمانی 

من تجربه ش کردم و جواب گرفتم

خواستی بهم پیام بده دکترمو بهت معرفی میکنم ازش وقت بکگیر کارش خیلی خوبه ، تهرانه اگه نمیتونی حضوری بری مطب بگو وقت انلاین با تماس تصویری بهت بده

عزیزم فقط برو پیش دکتر خشایار نعماوی زاده. کارش عالیه. خودم رفتم و دوستام هم پیشش فرستادم راضی بودن. 

مشاوره تلفنی و حضوری هم میده. مطبش تهران هست. شمارشو واست میذارم ازش وقت بگیر. 09351305590