2777
2789
عنوان

کم شدن آب دور جنین

389 بازدید | 19 پست

سلام من ۳۶هفته و پنج روز هستم تو تاپیک قبلم گفتم حرکات بچه ام کم شده بود رفتم دکتر سونو نوشت انجام دادم گفت دو هفته رشدش عقبه بعد سونو ی داپلر برام نوشت گفتن که اب دور جنین کم شده و نارسایی جفت داری 

دکتر بهم گفت برو نوار قلب ،رفتم آبمیوه و کیک خوردم نوار قلب دادم گفتن خوب نیست برو شام بخور بیا بازم رفتم گفتن خوب شده الان دکتر بهم گفته تا دو هفته دیگه میتونی بچه رو نگه داری به شرط این که هر هفته سونو انجام بدی و هفته ای دو بار نوار قلب بگیری

خیلی ناراحتم کسی این مشکل رو داشته،،؟؟

لطفاً راهنماییم کنید بچه هاتون سالم بدنیا اومدن،،؟؟

💜خـوش آمَـدی جـان مـادَر💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از چی ناراحتی عزیزم الان دیگه ریه جنین رشد کرده اگه اگه یموقع هم زایمان کنی مشکلی از این نظر نداره.ابنکه بیاد بیرون بهتر از اینه که یموقع داخل رحم اتفاقی براش بیفته فقط حواست به حرکاتش باشه و مدام قلبشو برو چک کن تا انشاالله به خوبی به دنیا بیاد

عزیزم نگران نباش نهایت زودترم شد دیگه نی نی رشدشو کرده وهمه چیش سالمه..سونو هاتو برو استراحت کن خوراکت خوب باشه کارای خونتو بکو بیان کمکت انجام بدن ساکو مدارکتم همیشه اماده باشه...استرسم دورکن

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
عزیزم نگران نباش نهایت زودترم شد دیگه نی نی رشدشو کرده وهمه چیش سالمه..سونو هاتو برو استراحت کن خورا ...

چشم عزیزم مرسی از دلداریت

منننننن یعنی از ماه ۸ سونو جیدادم هر دو هفته

سرم بهم داد دکترم یک روز در میون ک عااالی میشد آب دور جنین

اب خیلی خیلی خیلی خیلی بخور میوه های اب داره و ابمیوه

نمک و پفک و اینا اصلا نخووور

عصر ب عصرم ی سیب زمینی کوچیک آبپز کن بخور ک وزنش خوب شه

من پسرم ۳۲۰۰ ب دنیا اومد

ولی واقعا وقتی رفتم سونو اصلا تعجب کرد سونوگراف

حتما اب بخور من مثلا میگفتم هر یک ساعت یک لیوان واقعا بعضی را ۲۰ لیوان میخوردم ۱۰ تا سرم زدم

چشم عزیزم مرسی از دلداریت

فداتشم ایشالاشما ومن وهمه مامانا نی نیارو سالم دنیابیارن..چیزای مقوی ووزن گیری بخور که اگه زودم شد وزنش خوب باشه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
من نارسایی جفت داشتم اب زیاد بخور و غذاهای مقوی  دکتر به من اسپرین داد بچه ۳۷ هفته کیسه ابم ...

بچه شما هم فقط مشکلش وزن کمش بود،،؟؟