2777
2789
عنوان

خانما بیاین کمک چطور دهنمو ببندم😔

466 بازدید | 17 پست

از خودم بدم میاد خیلی سریع همه زندگیمو برای خانواده خودم همسرم میگم کافیه از چیزی ناراحت باشم یا اختلافی بینمون پیش بیاد سریع همه میفهمن اصلا سیاست ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما باید یه بار از این درد و دل کردن و دهن لقی خودت ضربه بخوری تا یاد بگیری حرف زندگیت رو حتی به مادرت هم نگی .ما الان هر چی بگیم بی فایده اس خودت باید پخته بشی معلومه خیلی خامی

هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

عزیزم به این فک کن که قرار نیست همه آدمای اطرافت از مسائل تو و همسرت با خبر باشن 

و اگه اینجوری باشه که چیزی نگی مطمئنا توانایی تصمیم گیری تو مسائل و حل کردنشون برات راحت تره

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی