2777
2789
عنوان

خیانت مجازه ؟؟ یا چی

367 بازدید | 63 پست

بچه‌ها قبول دارین ی سری از خانما فقط بخاطر بچه‌هاشون دارن ادامه میدن؟

فرض بگیریم  آقا بارها گفته از خانم متنفره  و خانم هم هربار گفته  من بیشتر !!

ولی هربار اقا پیشنهاد طلاق میده  خانم قبول نمیکنه و میگه باید بخاطر بچه‌ها باهم بمونن و درواقع زندگی‌شون میشه در حد ۲ تا همخونه.

آیا در این حالت  خیانت رو برای آقا مجاز میدونین ؟؟ یا چی ؟؟  راه حل ؟؟

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

من در هیچ شرایطی خیانت رو برای هیچکسی مجاز نمیدونم

💚 اهل شکر تنها گروهی اند در عالم، که چشمان زیبابین دارند! زیبایی ها را می بینند و به زبان می آورند! تنها گروهی اند که آرامش بخش این و آنند، هم قدرت پرواز دارند و هم قادرند دیگران را با خویش؛ از زمین بلند کنند؛ درست شبیه خدا🧡       یا قابلُ..یا قابلُ...یا قابل...__می شود قبول مان کنی؟ اینجا آنقدر تنگ شده،آنقدر نا امن شده،آنقدر سنگ روی سنگ بند نیست، که فقط یک آغوش از جنس تو، توان دارد حالمان را خوب کند!... __می شود قبول مان کنی؟؟ همین قومی که روی زمین، هرچه راه بود؛ رفتند تا خود را به کوچه ای،خیابانی،شهری... به نام آرامش برسانند،اما نشد!... __می شود قبول مان کنی؟ این همه آدم نصفه و نیمه را... که همه بدون شما یک جای کارشان لنگ می زند!... __ می شود قبول مان کنی؟؟ چشمِ آدمیزاد، بیش از هزار سال است، که *انسانِ کامل* ندیده است!...   انسانی همه چیز تمام... انسانی تمام قد، شبیه*خدا*... قلب آدمیزاد نیز، بیش از هزار سال است، در آغوشی امن نَگریسته است!...__ می شود قبول مان کنی؛انسانِ تمام؟؟ ما بی تو ناتمام می مانیم... اللهم عجل لولیک الفرج❤📍 استاد شجاعی یه فهم دیگه از زندگی بهم داد، به بلندای آفتاب؛به زلالی آب @ostad_shojae ❤ 📍زندگی را دوست دارم ❤رهبرم❤ را بیشتر /📍 آرامش در چشمانت، آرامش قبل از طوفان💔 با هر قدمت می پیچید،فریاد یلی در میدان💔 عاشق که شدی،بی باکی💔 عشاق علی،بی ترسند💔از خاطره ات لرزانند💔 از اسم تو هم می ترسند!!💔حاج قاسم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کی زندگیش رو نمیخواد جدا شه بعد بره با یکی دیگه

خب گفتم  وقتی آقا طلاق بخاد ولی خانم هرگز قبول نکنه 

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
من در هیچ شرایطی خیانت رو برای هیچکسی مجاز نمیدونم

ینی نظرتون اینه ک باید جفتشون تاابد بسوزن و بسازن ؟؟

بچه ها ترجیح میدن ننه باباشون طلاق بگیرن تا شاهد خیانت کردناشون باشن

موافقم 

اصلا اصلا، به آدم مجردش میگن از یه رابطه اشتباه اومدید بیرون 6ماه تا یکسال به خودتون زمان بدین حالا متاهلا با چه منطقی دوتا رابطه رو مدیریت میکنن

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        
نه قبول ندارم 😂😂و ندیدم 

واقعا ندیدی ؟؟؟؟!!!!  مگه میشه

من خییییلی دیدم..  دایی و زن دایی خودم

یا ی مورد دیگه..  ک خانمه دوست خودمه. جدا نمیشه بخاطر بچه ها.  درحالی ک دختره بزرگش یواشکی بهم گف بخدا مامانم همش میگه بخاطر ما.. من از خدامه جدا شن انقد هرشب دعوا نباشه..‌