2777
2789
عنوان

برخوردم با خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 33 پست
تو دیگه کی هستی؟ ناراحت میشی بهت زنگ نزنن بنده خدا مادرشوهر من سالی یبار به من زنگ میزنه من دعاش هم ...

اخه خوبیامو بگم که حق میدی

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چکار کنم مثلا

خانواده ی همسرم خیلی هوای جاریم رو دارن.چون تا یه چی بش بگن زبون میده و همسرش قهر میکنه.ولی همسر من اینطور نیست .منم قهر نمیکنم..و متاسفانه همیشه ترسی تو دلم نکنه قط رابطه کنیم و فوت کنن😅

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
اخه خوبیامو بگم که حق میدی

یچیزی بگم خوبی به خانواده شوهر نیومده ، البته جمع نمیبندم ، بعضیا رو دیدم اینقدر عالین با عروسشون انگار دخترشون برخورد میکنن

منم که اصلا نمیبینن

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
خب مگه جمع فقط خانواده شوهره؟ با خانواده خودت خوش باش 

چون بی محلی از طرف اوناست و بقول معروف اونا گربه کشون کردن تا مثلا تنبیهم کنن منم زورم میاد

منم بی محلی میکنم اما عین خیالشون نیست ولی تا جاریم یکم کم محلی کنه میفته به ترس

چکار کنم مثلا

کلا بهشون زنگ‌نزن قهر نباشا ولی پیگیرشون نباش، تو خونشون زیاد کار نکن در حد خودت کار کنبا شوهرت خیلی خوش اخلاق و صمیمی برخورد کن اونجا اما با اونا در اون حدی باش که با خودت هستن.. تیکه انداختنی رک بگو منظورتون چیه؟ بعدم قیافه بگیر یکم طولش بده زود وا نده من ک اینجوری برخورد میکنم البته خانواده شوهر من بهم خیلی احترام میزارن منم همینطور ولی اصلا باهم صمیمی نیستیم و خیلی راضی ام

یچیزی بگم خوبی به خانواده شوهر نیومده ، البته جمع نمیبندم ، بعضیا رو دیدم اینقدر عالین با عروسشون ان ...

بخدا اون کاری ک من در حقشون کردم هیچ عروسی نمیکنه

ازدماغشون دراد

کلا بهشون زنگ‌نزن قهر نباشا ولی پیگیرشون نباش، تو خونشون زیاد کار نکن در حد خودت کار کنبا شوهرت خیلی ...

فک کن ما خیلی صمیمی بودیم مادرشوهرم مخصوصا همه درداشو پیش من میاره باهام راحته منم احترامشو نگه میدارم اما تا تقی به توقی میخوره یجوری اون صمیمیت رو کنار میذارن و رنگ عوض میکنن که میمونم هاج و واج

چون بی محلی از طرف اوناست و بقول معروف اونا گربه کشون کردن تا مثلا تنبیهم کنن منم زورم میاد منم بی ...

چون شما زود وا دادی مدونن بالاخره کم میاری و فراموش میکنی اما ایشون کش داده و احتمالا آبروریزی و سروصدا هم شده که بنظر من اصلا درست نیست من ک ترجیح میدم رابطه م اونطوری نباشه

یه ضرب المثل هست میگه اگه میخوای جایگاهت را در یک جمع بدونی دوری کن تا ببینی چقدر براشون اهمیت داری خوب وقتی ازت سراغ نمیگیرند چرا اهمیت میدی به خاطر اخلاق برون گرای که داری نزار دیگران سو استفاده کنند نرو یا دیر به دیر با شوهرت برو  امتحان کردم جواب گرفتم 

نه بابا آخری ام

من عروس اولم بیخیالشون باش گاهی ساکت گاهی واقعامحترمانه جواب بده.شوهرمن ازدست رفتاراشون باهاشون قهره

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
یه ضرب المثل هست میگه اگه میخوای جایگاهت را در یک جمع بدونی دوری کن تا ببینی چقدر براشون اهمیت داری ...

چقدر مثال خوبی زدی

آفرین

چون شما زود وا دادی مدونن بالاخره کم میاری و فراموش میکنی اما ایشون کش داده و احتمالا آبروریزی و سرو ...

اره بابا پدرشونو درمیاره سر هرچیزی

خواهر شوهرامم عین چی ازش میترسن