2777
2789
عنوان

برخوردم با خانواده شوهرم

758 بازدید | 33 پست

بچه ها من دیگه خسته شدم از بس خانواده شوهرم از پدر و مادرش گرفته تا خواهراش انقد بین من و جاریم فرق میذارن

خسته شدم از بس احترام گذاشتم خوبی کردم و نفهمیدن و وظیفه دونستن

جاریم هرجور بی احترامی ی که بگین کرده هر جور توهین و هر جور کم محلی اما آنچنان ازش حساب میبرن که آدم میمونه یه هفته نیاد فوری پیگیر میشن تا گلایه کنه دست و پاشونو گم میکنن

حالا من چی برم نرم خبر نمیگیرن از چیزی ناراحت شم اصن حق نمیدن

یکمم کوتاهی کنم هزار جور پشت سرم حرف میزنن تا بگوشم برسه

شوهرمم بعضا پشتم درمیاد بعضا میگه ول کن بعضا بی تفاوته . هرچند پشتمم دربیاد اصن محل نمیدن اما داداشش یه چی بگه دست و پاشونو گم میکنن 

دور و اطرافیان میگن محل نده رو نده درست میشه اما بخدا اینکارو میکنم بدتر میچزوننم بهم بی محلی میکنن میدونین شناختنم میدونن آخرش میرم ازدر خونشون طاقت  نمیارم

الانم سر موضوعی که کاملا حق باهامه افتادن سر دنده لج بهم محل نمیدن زنگ نمیزنن حال نمیپرسن یه ماهه نمیرم خونشون اما نمیگن کجایی میدونن این موضوع چقد ناراحتم میکنه و انجام میدن

انقد میسوزم بابته خوبیایی که در حقشون کردم 

توروخدا هرکس تجربه داره کمکم کنه چکار کنم 

راهکار بدین 

دعاتون میکنم

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 

میفهمم 

بلد نیستم هیچی 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اون جرئت و گستاخیشو نشون داده ادم ناخوداگاه ازش میترسه و توقعی نداره و فقط ادم میگه کاریم نداشته باشه کافیه

ولی امثال من و تو ترسو بودن و مطیع بودن و ضعفمونو با خوش خدمتی و سکوت و احترام زیاد ثابت میکنیم که میشه وظیفه و یک بارم حرفمونو نمیزنیم میفهمن ترسوییم ازمون حساب نمیبرن

آدمی که نفهمه نفهم باقی میمونه ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد ست

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

چرا انقد مهمه بهت زنگ بزنن یا نزنن یا بهت محل بدن؟ برا همینه نقطه ضعف پیدا کردن اصلا برات مهم نباشه از این به بعدم خشک و باکلاس برو اگه حرف زدن جواب بده، نزدن ولشون کن با شوهرت حرف بزن اصلا گلایه نکن بزار مرموز باشی براشون هنوزم دیر نیست از اونا برا خودت غول درست نکن تو ذهنت حذفشون کن مگه کی هستن؟

وقتی شوهرت طرف تو باشه دیگه بقیه اش چه اهمیتی داره

من اهل گوشه نشینی نیستم از جمع برکنار شدنی غصه م میشه و همم اینکه میبینم ارزش قایل نیستن زورم میاد

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 
چکار کردی پس چرا خوبیام چشاشونو نمیگیره پس

یه روز با همسرم رفتیم سر زدیم.چون دوست ندارم با والدین هر دو قط رابطه باشیم..ولی از اون روز ببعد از خودم مایه نمیزارم..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️