2777
2789
عنوان

پلک

386 بازدید | 25 پست

سلام فرق افتادگی پلک با پف پلک چیه

برای درست شدنش عمل جراحی بهتره یا پلکسر

خیلی اذیتم میکنه و همچنین خسته سنمم پایینه ارثی این شکلی هستیم

چی کار کنم؟؟؟

جراحی دوس دارم انجام بدم ولی میترسم قیافم غیر عادی و تا ب تا بشه

۹۹/۹/۹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پلک شما رو ندیدم ولی به نظرم خیلی تو زیبایی چهره تاثیر داره ،من خودم کلا ساده میگردم ولی چشممو دوست دارم عمل کنم که حتی بدون ارایشم چشمم زیبا تر به نظر بیاد ،چون ده سال دیگه خیلی پلک میوفته و چروک میشه ،من بچه ام شیر میخوره تا دو ماه دیگه لنگ اونم وگرنه رفته بودمعمل کنم، دکترت خیلی مهمه ،دکتر ارزون  و غیر متخصص نرو اصلا

من پلک شما رو ندیدم ولی به نظرم خیلی تو زیبایی چهره تاثیر داره ،من خودم کلا ساده میگردم ولی چشممو دو ...

دکتر خودتون و به من بگین برم

چون خیلی نگران نتیجه کارم مطمینا دکتر برام خیلی مهمه

۹۹/۹/۹
دکتر خودتون و به من بگین برم چون خیلی نگران نتیجه کارم مطمینا دکتر برام خیلی مهمه

من هنوز نرفتم ببینم شوهرم میخواد بره پیش دکتر حسین حیدر تو پاسداران ببینه کاراشو اشنا یکی از دوستاشه ، به اینستا زیاد اعتماد نیس ،بزن تو گوگل همین نی می سایت راجع به دکترا خیلی اطلاعات بت میدن 

مادربزرگم افتادگی پلک شدید داشت یکی از چشماش کاملا بسته شده دکتر کامران خواجوی معاینه کردنشون و تشخصیص عمل دادن الان یک ماه هست که عمل شده و خیلی خیلی خوب شده و دیگه هیچ افتادگی نداره پلک هاش و حتی جای بخیه هاشم رفته حتما برید نمونه کارهاشونو ببنید