2777
2789
عنوان

تبلیغات شبکه های ماهواره ای

199 بازدید | 7 پست

شوهرم اخبار و  فیلم و سریال های شبکه های ماهواره ای را میبینه .البته فیلم ها و سریال های صحنه دار نیستن معمولا جنگی و پلیسی

ولی چون وسطشون مدام تبلیغ میزاره و یا زیر نویس تبلیغات میزاره  بیشترشون هم تبلیغات  محرک های جنسی. منم دوتا بچه دارم دبستانی و راهنمایی  میترسم براشون 

شوهرمم از دیدن اینا کوتاه نمیاد 

خودم فقط،  ای فیلم می بینم 

بعد یه مسئله دیگه اش هم وقتی کارتون میخوان ببینن بچه ها وقتی شبکه ها  را بالا پایین میکنن هم اینا را میبینن 

چه کار کنم اعصابم خورده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نوار ده سانتی بچسبون پایین تلویزیون🐴🔫

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

چی بگم والا. من از بچگی خودم خونمون ماهواره بوده. الانم هست. بچه هم دارم ولی چون اونم از کوچیکیش بوده و دیده اصلا نگاه هم نمیکنه. حساس نیستیم.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

ببین 

چیزی که من فیلمای ماهواره متوجه شدم اینه که بحث خیانت و بارداری دختر از دوست پسرش و خیلی عادی نشون میده 

این بعدا آسیب میزنه به خانواده بازم خودتون میدونید 

ولی چیزی که هست  با لحن تند صحبت نکنید باهاشون