2777
2789

مشکلت بگو شاید کسی میدونه

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از لطفت والا واسه مشکلم حتی وکیل گرفتم پول هم بهش دادم ولی....

عزیزم وکیلا هم مثل همه‌ی صنف ها خوب و بد دارن، از قبل با چندتاشون صحبت میکردی بعد از بینشون انتخاب میکردی

عزیزم وکیلا هم مثل همه‌ی صنف ها خوب و بد دارن، از قبل با چندتاشون صحبت میکردی بعد از بینشون انتخاب م ...

آره متاسفانه

شما اون شماره رو واسم بفرست لطفا اگه ازش مطمینی

آره متاسفانه شما اون شماره رو واسم بفرست لطفا اگه ازش مطمینی

مطمئن بودن که مطمئنه فقط نمیدونم مشکل شما چیه بهش زنگ بزن ببین در زمینه مشکل شما پرونده قبول میکنه یا نه، این شماره همراهشه 09129215258 معمولا جواب میده

آره متاسفانه شما اون شماره رو واسم بفرست لطفا اگه ازش مطمینی

عزیزم کتی جون کی هست؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
آره عزیزم 

فامیلیشون چیه؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
اسیوند 

مچکرم عزیزم