2777
2789

راستش بابای من آدمیه ک خیلی پولدار ولی خسیس یعنی خرجی درست حسابی نمیده به بچه هاش خب من کمبودهایی داشتم اما چه میشه کرد تا اینک آدمی رو برای ازدواج انتخاب کردم ک دقیقا همون رفتارای بابام ازش میاد جلو چشمم چند سال پیش اصرار میکرد ک ازدواج کنیم اما من گفتم صبر کنیم حالاهم بپای هم موندیم خیلی همو دوس داریم بخدا یه رفتارا یه حرفا ازش میشنوم ک اگه بگم خیلی طولانی میشه مثلا منو تهدید میکرد ک اگه میریم بیرون حساب نکنی دیگ برات آبم نمیخرم خیلی چیزا دیگ. من اوایل سکوت میکردم ولی دیدم بدتر مبشه تا اینک دیگ رک بهش میگم همه چیو الان چند مدت دعوای ما سر اینه ک میگ من خسیس نیستم تو میخوای از من پول بکنی تو عقده ای هستی. بخدا ک اگه من فکرم پول باشه من فکرم آیندس میگ تو چرا برای تولدم هیچی نخریدی اونوقت به من میگی خسیس )من تولدش چیزی نخریدم براش چون پولی دستم نبود) من مشکلم بابام خودمم کار نمیکنم وگرنه خسیس نیستم حالا هروقت دهن باز میکنم میگم خسیس میگ تو خودت بدتری .

این بده ک من نگران این باشم همسر آیندم خسیس باشه؟مثل پدرم نباشه؟

کاش فکرام اشتباه باشه 

ادم خسیس پیرت میکنه

خوشی رو ازت میگیره

همه چیزو برات زهر مار میکنه..

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم ولش کن بره

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

براچی بااین ادم موندی 

این کجاش دوست داشتنه ک بهت بی احترامی میشه 

کات کن بابا 

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

مرد بد هم باشه اخلاق نداشته باشه  پولم نداشته باشه به درد لای جرز دیوار نمیخوره

ولی پول داشته باشه و خرج کنه یکم‌قابل تحمله  

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨